Ko je novi v.d. generalnog direktora EPS-a Dušan Živković

Ostavite komentar


  1. Braćo Srbi, smenićemo i onoga sa Nebesa, ako i to želite, samo znajte jedino su večni i nesmenjljivi i nezamenjivi Aca Srbin, Gaša i tetka julino nedonošče.

  2. Имали смо једну стручњакињу Брнабић а сада имамојош једну у лику Ђедовић а одлуке се доносе на другом месту.

  3. Mickoc@ SVAKA CAST NA KOMETARU. Svaka na mestu. Ja bi dodao da su oni “nesalomivi”. :):)

  4. Čekaj, čovek je u epsu od 2007 i odmah je bio neki direktor? Ja sam u epsu od 2010 i kao inženjer sam dobio mesto inženjera održavanja, nisam odmah direktor nekog sektora. Ubijte me ako razumem ovo

  5. Dotle su nas doveli njihovim mahinacijama da više nevolimo sopstvenu državu

  6. Prva odluka ministarke je bila povecanje cena struje, a prva odluka novog NO smena direktora.
    O tome kakav je novi direktor ponesto govori i to sto je pristao da smeni prethodnog, ocigledno uspesnog direktora, po misljenju svih, osim naravno nestrucne ministarke koja ima neke druge ciljeve.

  7. Nisam nikako vezan za EPS niti za vladu…ali tog coveka sam upoznao prilikom nekih cisto strucnih sastanaka. Mogu da kazem da je to jedan od pametnijih ljudi koje sam sreo

  8. Zašto komentariđete o čoveku koga ne znate. Izuzetno stručan i pametan čovek. Za mene lično veliko iznenanađenje u pozitivnom smislu.

Ostavite komentar


Ekonomija

Uskoro nova pravila za PDV obveznike 10

Uskoro nova pravila za PDV obveznike

Ministarstvo finansija predstavilo je nove funkcionalnosti sistema elektronskih faktura (SEF), kao i planirane izmene propisa kojima će se stvoriti uslovi da od 1. septembra u SEF-u bude omogućeno evidentiranje prethodnog poreza.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.