„Kocke ispred Moskve i dan-danas stoje“: Zašto kaldrma na Trgu tone i koliko miliona nas to košta?

Ostavite komentar


  1. Onaj nestučni pametnjaković koji ruši Srbiju postao je ministar gradjevina (ni manje .ni više).Pa šta?

  2. Pitam se samo u koje vreme su stavljane kocke i betonirana autobuska stajališta. Sve je propalo za desetak godina

  3. Koliko nas to košta? Mnogo manje od podzemnih kontejnera o kojima ne pišu, znamo zašto.

  4. Trg Republike, Cvetni trg (na kojem nema ni C od cveća), plato na Slaviji, muzička fontana koja to više nije, Karađorđeva ulica…to su samo neki primeri javašluka i korupcije koji plaćaju građani Beograda. Da ne pominjem kičeraj od novogodišnjih ukrasa, famoznu jelku od 80.000 EUR, kružni tok u Rakovici koji se raspao nakon pola godine…

  5. У многим београдским улицама (додуше, споредним) још увек стоје гранитне коцке постављене пре више од 100 година, што указује да наши мајстори одавно владају том технологијом. Проблем је у томе што је Србија после 2000. године доведена у колонијални положај у коме је натерана да јој стране фирме за вишеструку цену раде све послове и то лошије од наших фирми.

  6. Prava reč je odgovornost.Hoće li neko odgovarati za ovu svinjariju,izvođač,nadzorni organ,onaj ko je pristao da se uradi tako i platio parama našim?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.