Kod „Miloša Velikog“ gužve do decembra

Tokom vikenda kilometarske kolone vozila na novoizgrađenoj saobraćajnici

Ostavite komentar


  1. Plavojko, kilometarske guzve, zastoji od par kilometara i opsta paranoja da se onda stigne do Beograda. Mozda se pod rotacijom sve to brze prodje pa kazes da „niste pogresili“. E pa jeste pogresili i gresite i gresicete jer menadzeri sa Megatrenda nikada nece znati nista.

    1. Stvarno si Bubuleja,još gore ti si kompletan idiot.Takav komentar ne može dati normalan,obrazovan čovek već samo budaletina.Jer strašno sačekati par meseci da se i taj deo auto puta uradi,konju jedan.Jel ti kad odeš u samoposlugu ne čekaš red nego se pod dranjem uputiš na kasu preko reda.Kako te bre nije sramota,pričaš o putu u svojoj zemlji,o ženi koja ima rezultate iza sebe,pričaš o Megatrendu a dupe bi dao da si ti završio taj privatni fakultet jer vam je svima,do juče, bio dobar,prestižan…Smradu ljudski,biće izbori pa se pokažite,ko bude ,,bolji,,imaće vlast…

      1. @Danas Zašto ste pustili ovaj maloumni komentar? To što je lik bolestan, manje više, ali je nepismen i još vređa @Bubuleja u svakoj rečenici.

      2. @Danas Zašto ste pustili ovaj maloumni komentar? To što je lik bolestan, manje više, ali je nepismen i još vređa @Bubuleja u svakoj rečenici.

      3. Koje rezultate ima iza sebe,uvlakacu jedan?To sto ovaj narod tri puta placa zid koji pada,a naplacen kao da je kineski,ili sto je odmah novi auto put napukao posle par dana,ili sto ispadaju cisterne sa amonijakom i kiselinama,sa sina,koja je ona renovirala,ali zna da krade,naplatila 760.000.000 evra vise nego dto stvarno vredi.A uz put,kako mozes da pises o megatrendu,koji si izgleda i ti polagao,kada on zvanicno kao fakultet ne postoji u engleskoj?Zato sedi dole i evo ti nula,jer niiidi ni za jedinicu,budalo jedna…

      4. @ Bota
        Tebi su povareni sendviči udarili u mozak. Gde ti vidiš tako slavne rezultate? Kada bi mediji u Srbiji bili slobodni bar pet dana i izneli pravu istinu, svi bi pojurili tu slavnu vladu sa usranim motkama, a sendvičari bi predvodili tu kolonu.

      5. Ovaj komentar je slika i prilika vuciceve Srbije i rijaliti kulture koja je na silu nametnuta svima nama, a ocigledno je da se kod mnogih primila jako lepo. Medjutim, sam komentar predstavlja nivo kulture jedne konkretne osobe koja ga je napisala i nista vise. Ono sto me je zaprepastilo je da je taj komentar uopste objavljen na ovom portalu. Kada je to Danas postao mesanac Informera i Kurira? Kako je moguce da cenzurisete mnoge nase komentare, koji mozda nisu “politicki korektni“ zbog svoje direktnosti i odsustva “uvijanja istine u oblande“, a istovremeno objavljujete ovakve bljuvotine, pune licnih uvreda i otvorene agresije? Ko to sedi u vasim novinama i vedri i oblaci nad nasim komentarima? Citaste li vi u Danasu svoja pravila komentarisanja? Cemu ona sluze? Da sve nas koji imamo nesto konkretno da kazemo nemilice cenzurisete, a da istovremeno objavljujete ovako uzasne “umotvorine“ osoba koji su sve, samo ne vasi citaoci, da ne imejujemo opet sluzbe, jer ste na to posebno alergicni i odma vam proradi nagon za cenzurom? Ocigledno je da je i ovaj portal dobrano zagadjen agresivnim nastupom vodjinih sledbenika i placenika, samo mi nije jasno zasto to tolerisete i kako se cini otvoreno promovisete? Nije ovaj “Bota“ jedini koji ostavlja ovakve komentare, ima ih jos puno i sve ih je vise. Ako je ovo nivo koji zelite na svom portalu, to je vase pravo, ali cete izgubiti mnogo vernih citalaca koji pre svega vole ovu drzavu i svojim komentarima pokusavaju da je promene u pozitivnom smislu. Cenzura ili ne, izbor je vas.

        1. Bravo NikolaB.B. !
          Više puta su mi cenzurisali komentar samo zato što sam pomenuo da Služba sve ljude kontroliše u mafijaškoj vlasti i „opoziciji“. Polako i ja dižem ruke od Danas-a, jer očito u tim „službama“ za kontrolu komentara ima pripadnika ONE mafijaške Službe !

  2. Tačno je da će obilaznica oko Beograda od Surčina do Obrenovca delimično rasteriti put Obrenovac-Umka-Beograd, ali samo delimično. Ljudi svakodnevno putuju na posao ovom relacijom, i to najbolje znamo mi koji na toj relaciji živimo. Svako jutro gledam dugačku kolonu putničkih vozila u kojima se najčešće vozi jedno ili dvoje, premda je autobuski saobraćaj na ovoj relaciji jako dobro rešen. Tu je glavni problem na relaciji Ostružnica-Barič-Mislođin, a naročito klizište na Umci koje se godinama sanira bez trajnog rešenja. Bilo je predloga rešenja za sanaciju ovog klizišta, izgradnja obilaznica oko Umke, ali do sada nije ni jedno realizovano. Uključenje na ovaj novi autuput kod Mislođina je samo povećalo frekvenciju saobraćaja na ovoj relaciji. Treba imati na umu da se neće sav saobraćaj na relaciji Beograd-Čačak odvijati preko Surčina. Nadležni bi trebalo da se ozbiljno pozabave ovim problemom, u protivnom saobraćaj na relaciji Beograd-Čačak ovim autuputem zbog deonice Ostružnica-Mislođin, ostaće prilično neefikasan.

    1. Nije mi jasno šta ću ja u Surčinu ako želim da putujem za Čačak a živim kod Cvetkove pijace??? Da li ova nakinđurena ministarka zna da velika većina beograđana živi na desnoj obali Save i da prema Obrenovcu idu preko Umke?

      1. Tačno tako! Kakve veze sa Surčinom imaju žitelji Umke, Obrenovca, Rucke i ostalih naselja na tom potezu koji svakog dana treba da stignu u školu ili na posao u Beogradu?!

        Zar je moguće da nisu u stanju da saniraju ili da premoste 100 m puta gde je klizište , a ceo Novi Beograd je sazidan na močvarnom i peskovitom zemljištu?! Takođe, treba proširiti put kroz Umku, jer za to postoje mogućnosti.Ukoliko se to ne uradi žiteljima Umke, Obrenovca i ostalih naselja u tom potezu je drastčno otežan dosadašnji život. To ne može tako da ostane.

  3. Kakav, bre, Miloš VELIKI? Dokle više falsifikovanja istorije i trovanja neukog naroda? Po svim pravilima heraldike nikada ne može knez (princ) dobiti titulu Veliki. Takav naziv je deo pogubne miloševićevske populističke politike koju AV i danas besramno sprovodi!

  4. Interesantni ste vi iz lista Danas.Odgovorio sam ovog pod imenom Bota,dto je izvredjao Bubuleju,nazivao ga smradom i svako jako,a moj tekst niste objavili,u kome nisam psovao kao on.Ne verujem da cu vise komentarisem u vasim novinama,jer ipak se i vi tresete od vucica,pozdrav,i sve najbolje u „slobodnom pisanju“.

    1. DANAS se „trese“ ili Ti plaši i farmakomafije, ne samo diktatora huligana vučića i Zvezdinih navijača – krimosa ! Kada god bih napisao komentar da nas farmacije truju raznim vakcinama i plasiranjem virusa retko kada bi mi objavili komentar. Svi „novinari“ imaju cenu !
      SAMOODBRANA I BOJKOT !!!!

  5. Jedini problem je što u decembru neće biti gotova deonica od Surčina do Obrenovca. Probili su sve rokove po nekoliko puta pa što ne bi i ovaj a iskreno pošto živim u Obrenovcu i svaki dan prolazim tuda – obično nigde žive duše na radilištu a kad nešto i rade onda je to sa tri fizička radnika i dvoje kolica dok bagerista drema u kabini bagera a pet radnika leži negde u hladovini. Radikali nikad ništa dobro nisu napravili pa neće ni ovaj autoput, to je samo pomoćno sredstvo da izmuzu budžet i da se ogazde.

  6. Kada se u decembru otvori deonica od Surčina ( Jakova ) do Obrenovca onda će biti veoma teško stići do Jakova jer je i put do Surčine u gotovo celodnevnom kolapsu . Potpuno je van pameti bilo ostaviti najopterećeniju deonicu od Novog Beograda do Obrenovca za sam kraj iugradnje . A ministraka Mihajlović je 2016 god. još izjavila da se deo od Novog Beograda do Jakova neće ni graditi jer je ona time ,, uštedela novac “ Srbiji .

  7. morao se otvoriti put sada, u decenbru ne bi mogla da se odrzava priredba od 5 sati.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.