Koji minerali se istražuju u Nišavskom okrugu i zašto je ministarka rudarstva reagovala „uznemireno“ na pitanja poslanice iz Niša

Ostavite komentar


  1. Ma nemojte molim vas, gdja Djedovic je autoritet i borkinja za prava rudara, ekolog i vizionar. Ona misli svojom glavom i ima stav iza koga su visoke moralne norme. Jednom recju humanitarka.

  2. Posle rata naše vlasti su pozvale zapadne stručnjake da im preporuče u kom smeru da se zemlja razvija.-!.saobraćajnice,2.elektrifikacija i najvažnije poljoprivreda!-Šta,vrisnuli su naši,oni žele da mi ostanemo seljačka zemlja!-Ništa bez teške industrije,mitingovali su „naši“!-Rezultat je svima vidljiv!!!

  3. Rudari ne kopaju? Kopanje je pežorativno?! Ovoj je život u onoj viletini na Dedinju kanda pomutio osećaj za realnost.

  4. Prokopali su put pored Krajkovackog jezera. Sirina puta je dovoljna da paralerno mogu 2 slepera da prodju. Ranije je tu bio zemljani uski put koji je isao do jezera.
    Mislili smo da ce tu da grade neku zgradu a sad se vidi da se spremaju za „kopanje“.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.