Koji uslovi treba da se ispune da bi građani Srbije mogli da koriste jeftiniju struju tokom letnjih dana?

Ostavite komentar


  1. U Beogradu je jeftinija tarifa noću od 24h da ne bi mogao niko da koristi! Radno stanovništvo spava u to vreme. Zašto jeftinija tarifa nije 0d 22:00h kao i u unutrašnjisti?

  2. „Međutim, kada je reč o Srbiji postoje tehnički problemi da se tako nešto sprovede kako bi svi potrošači imali mogućnost da koriste jeftiniju tarifu tokom letnjih dana“
    Nisu u pitanju tehnički problemi, nego guljenja kože sa leđa narodu. Srbija uvozi struju zbog nesposobnosti ljudi u EPS-u, a cenu plaćaju potrošači. U mom računu, koji plaćam, samo je trećina za potrošeni struju, dok su dve trećine fiksne i ne zavise od moje potrošnje. Poslednji račun koji sam dobio potrošnja struje je NULA, ali fiksni deo je ostao isti.

  3. Nekad smo imali nižu tarifu i tokom dana. Nemojte mi reći da su išli od brojila do brojila kako bi je ukinuli. Neka sami peške srede stara brojila, ako već ima toliko novih. Imaju plate do neba, onoliku administraciju, imo ko da radi. I zašto centralna Srbija ima jeftiniju struju od 22, a ostali kasnije?

  4. Ako me sećanje ne vara, nekada davno, u onoj prokletoj SFRJ koju smo uspešno razbucali zarad današnje zemlje Dembelije u kojoj svima teče med i mleko, postojala je i popodnevna jeftina tarifa u trajanju od oko dva sata dnevno.

  5. Osamdesetih i kasnije jeftina struja je bila nocu, danju od 13-16 i vikendom. A to je bilo vreme velike energetske krize. Kako je tada moglo a danas ne moze?

  6. Vratite jeftinu struju od 20 h da 8 ujutro , kako je i bilo i skinite nam tv pretplatu da racuna, kao sto je Predsednik u svojoj kandidaturi i obecao.

  7. Koliko se sećam , bez ikakvih problema je ukinuta jeftina struja u toku dana, a sada postoji tehnički problem da se ponovo uvede. Nisam stručna, ali mislim da nas obmanjuju.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.