Kokanović odgovorio na optužbe ministarke Đedović Handanović: Ćuti sam poklonio pet ari od srca, ali zemljište neću prodati ni Rio Tintu ni državi

Ostavite komentar


  1. Zar Kokanović ne razume važnost razvoja i modernizacije? Njegov otpor je neprihvatljiv.

  2. Vidosava, o kakvoj modernizaciji i razvoju pričate? Tema je uništavanje Srbije. Nikako ne smemo dozvoliti da nam državu pretvore u rudnike koji će raditi za strance. Nama ostaje jalovina , šut i otrov. Afričke zemlje se oslobadjaju od kolonista , a mi postajemo kolonija u 21 veku. Kinezi iznose zlato, Rusi naftu, Francuzi aerodrom……tužno je šta smo napravili od zemlje koja je proizvodila od igle do lokomotive.

  3. Zlatko, slavi svoga kuma za ime, jer zlata vrediš! Svaka čast tebi i tvojim saborcima i hvala vam što se borite i za našu decu!

  4. Ви сте,Златко,људина. Образац Човека, родољуба, оца, чувара дедовине и отаџбине. Скромност и истина,одлучност,природност,све је то у Вама,а то нам недостаје. Како ли ико може помислити да у овој намери власти и Немаца има ишта сем уништења живота?!!!!

  5. Nemci nas ubijali mecima. Streljali vesali. A sada nas istrebljuju kopanjem litijuma. Kako je moguce da nas predsednik ciji su preci pobegli u Srbiju od terora nemaca i ustasa, sada sa njima uz meze, slatko i sljivovicu rasparcava i poklanja delove Srbije, Kosovo ili truje ostali seo Srbije otvaranjem rudnika.

  6. Zamisli koliko nisko ide ta osoba koja se izvela u to da je neka ,ministarka, tuzibaba ona zna da ovaj ima neki nelegalni objekat ..koliko je to nisko da izaziva sažaljenje…neka je sramota…lep njegov odgovor kad država poruši divlje objekte. Bivšeg predsednika i njegovih sinova na Savi ,Bgd, i stotine onih u zaštićenim delovima oko jezera u Srbiji koji truju vodu a tu vodu kasnije koriste gradjani niže u gradovima kad sruši onaj divlji objekat na Kopaoniku ….kad kad……dno si ženo dno……

  7. Oskar će da naredi nacionalizaciju i sve će im biti oteto. Tako su ušli i u Hercegovačku i sve oteli a čuvara ubili. Porodica ne sme da pisne. Tako će i u Nedeljnicama.

  8. Zašto bi neko sa plate od 6-7-8000 evra došao na ministarsku platu od 1000 evra?

  9. Bravo narode ,gde ima sloge ima i pobede,na mladima svet ostaje,nemoj da vas truju politikom,priroda je jedino sto opstaje.

  10. …čovek je retko hrabar, Srbije oskudeva u takvim karakterima, uglavnom su na sceni ulizice, ljigava, tupa masa, podanički mentalitet iz vremena Turaka izlazi „u punom sjaju“….nepovezivo je herojstvo predaka iz prošlih ratova sa ovim šljamom koji danas nastanjuje Srbiju

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.