Kokanović: Vada Srbije usvajanjem Uredbe o litijumu ubrzano radi na izazivanju nemira

Ostavite komentar


  1. Protiv ove odluke siledžijske i nenarodne Vlade treba se boriti svim sredstvima građanske neposlušnosti. Sačuvamo svoju zemlju, vodu i vazduh od trovanja.

  2. Zbog litijuma…iz Srbije EU, USA,UK (bogacenja EU clanica,USA,UK na tom litijumu…) ce cutati pa desio se i Tjeanmen u Beogradu zbog protesta protiv Rio Tinta i rudarenja litijuma.

  3. Прозорљив старац и вишегодишњи чувар Ћивота Св Василија Острошког чудотворца је рекао за живота да ће Акумулациона брана Ровни,изнад Ваљева потопити Ваљево а да неће имати ко мртве сахранити,да ће то ужас бити,и да ће Србију напасти Немачка.Толико о Немцима,и пројектима за згртање лове,непотребним суицидним по Србе и све житеље Србије.

  4. Pa normalno da ste protiv ti i Petkovic, kad niste prodsli 2021 imanja, postali ste protivnici, a pre toga Rio Tinto bio dobar i to 15 god, dokle vise lazi i politizacija….

  5. Politika i ekologija ne idu zajedno.Nemire bi da izazovu oni koji bi po svaku cenu vlast.Gde su bili 2001 kad je rio tito došao u Srbiju!?

  6. Strasno.Podanicki se predajemo Rio Tintu.A puna usta im o patriotizmu.Ovp je genocid.

  7. Sve je to ok,slazem se da se treba boriti,ali sta cemo kada vlast izvede zandarmeriju,vecina ce pobeci kao zecevi kad kornjace(zandarmerija)krene u juris,davno je proslo vreme hrabrih ljudi.Stvratite malo gospodo do Loznice da vidite kako kornjace patroliraju,inace su stacionirani u kasarni u Klupcima,kasarna se do pre par godina raspadala a sada tvrdjava puna kornjaca,nista nije slucajno,znaju da je tamo narod plahovit i da ne daju na sebe.

  8. Ministar policije je obavestio da nemira nece biti. Policija ih nece dozvoliti. Konačno. Mir

  9. Он који увек све зна унапред није стигао да се информише!! А да ли зна да му долазе Шолц и Шефчович да потпишу, за њих “ ствар је готова“! Е па није! Раде нам иза леђа, годинама. Сада се, коначно, народ за нешто пита а народ каже нема копања

  10. BiTAN JE JADAR BEOGRAD NA VODI AUTO PUT A ULICE U BEOGRADU PUNE RUPA SAD SU JAVILI NEĆE BITI VODE U BEOGRADU SLUŠMO SVAĐU VESIĆA I ŠAPIĆA NIKAD GORA VLAST U SRBIJI POŠTEN ČOVEK NEMOŽE DA ŽIVI ALI ZATO LOPONE I NJIHOVA DECA UŽIVAJU

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.