Od „Tesle“ do gromova: Šta uopšte uzrokuje kolaps na aerodromu?

Crvena tačka

Ostavite komentar


  1. A povrh svega sta reci o ne isporucenim prtljazima koji se cekaju vise od 6 dana a niko nema objasnjenje ni gde su uopste ni kad ce se isporuciti a u holu ih je vise od 2000 kofera i kome se obratiti ? Na telefone niko ne dize slusalicu a mejlove ni ne citaju . Neposlovno i bezobrazno.

  2. Da li oko resava problem prtljaga i kome si obratiti van svih kojima sam se obracala ?

  3. Prošle godine čekao sam dva meseca kofer na letu iz Londona… Na svim svetskim aerodromima je slična situacija.

  4. Svi snose deo krivice. Er Srbija je u kolapsu zbog aviona. Na većini izlaza(gate) su totalno neorganizovani ljudi koji neznaju šta treba da rade. Kao da ih je Brnabićka birala.Ovi što nose kofere kao da se kuglanu. I da ne zaboravimo narod. Svi navale kao u tor. Prioriteti ne važe,deca isto,invalidi takođe. A izvođači radova kao da su priučeni.

  5. Listam ovih dana infostud i nisam naišao konkurs da traže bilo koju vrstu radnika.

  6. 28.04.2023 sleteli smo Wizz Air iz Dortmunda u BG.Po sletanju 40 min.smo cekali na iskrcavanje,jer se nisu vrata mogla otvoriti,jer nisu imali slobodan Agregat da prikljuce,a bez struje ni vrata se nemogu otvoriti..Mala deca su vec ostala bez vazduha,a i mi odrasli.Pilot se glasno svadao i jedini izvor vazduha je bio njegov prozor u pilotskoj kabini.Uzasno,strasno,nerazumljivo…jadno,o cemu mi pricamo ljudi,u kojem mi to sistemu zivimo????

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.