Koliko bi maksimalno moglo da košta gorivo u Srbiji?

Ostavite komentar


  1. Nema krize! Ako u Nemačkoj ide do 3e, ni kod nas neće biti mnogo jeftinije.
    Inflacija će nas pojesti.

  2. Mi placamo i ćutimo a oni svakog petka dižu a mi i dalje ćutimo

  3. Ako nema bitnijih stvari, ne treba se buniti ni za gorivo.
    Je li cena goriva bitnija od korumpiranosti na svim nivoima i države u sprezi sa mafijom? Od Savamale, rampe u Doljevcu, MHE, Rio Tinta, zastrašivanja i pokušaja ubistva novinara, doktora plagijajatora…?

  4. Neka bude 5 evra!!! Ne može niko više da ide nigde peške?!?! Svi se pogospodili a kukaju za cenu goriva.

  5. Mene veoma zanima na kojim tačno pumpama može da se sipa gorivo po ovim cenama, s obzirom da sam pre 10 dana plaćao 223 din za dizel. Ako su navedene cene maksimalne, kako je moguće da IGDE gorivo košta više od propisane cene?!

  6. Znaci u martu kad je barel bio 130$ dizel je bilo 179rsd, a sad barel oko 113$, a cena dizel 212rsd

  7. Ma sta je 245 din. Za nas srbe, mi mozemo da platimo i 300 din. Imamo veliki prosek plate cak 32000din. Koliki je i minimalac, ali ako radimo na dva mesta za minimalac, ili ako radimo dnevno 20 sati, platicemo mi to, i struju i sve ostalo, samo vi u vrhu tesko vama sa malim platama, ali sreca vasa sto nista i ne placate, zato vama nije skupo, zato imamo manje cene od svih kako vi pricajte. Mi smo mocni, jaki, a sirotinja radi i po 20 sati da prezivi.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.