Želja za većom zaradom ili neophodna poskupljenja: Koliko će građane ove zime koštati daljinsko grejanje?

Ostavite komentar


  1. Ne mogu da verujem da alavi Kikindjani nisu povecali cenu !
    U kikindi je sve skuplje nego bilo kom gradu.Od vode i kanalizacije do toalet papira i frizera,tehnickog pregleda auta… Ni manje varosice ni skupljeg grada…

  2. Koje grejanje – puste ujutru onda iskljuce kotlove oko podne i samo vrte vodu. Postavljanje kalorimetara su sabotirali jos u SFRJ. I da ne povecaju cenu imaju nacin kako da te oklepaju.

  3. Sta ce da rade toplane kada za par goduna zbog klimatskih promena imacemo grejnu sezonu od 2-3 meseca. Vreme je da radnici razmisljaju da promene posao inace ce da n..j..b.

  4. Naravno da je zarada u pitanju. Sve stavke su poskupile na infostanu, sad i grejanje. Pritom ništa nije bolje u kvalitetu kao ni u održavanju. Svake godine nepripremljeni. U Hrvatskoj pušteno centralno prošli vikend kad je bilo hladno iako zvanično počinje od 1. 10.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.