Koliko košta klima uređaj, koje su cene popravke, servisa i ugradnje rashladnih uređaja po gradovima?

Ostavite komentar


  1. Prodaja novih klima ide slabo.Samo ko hoće ili mora da zameni staru.Bgd.cena ugradnje ovlašćenog servisa od 13-18000 rsd.Cene ostalih usluga su ujednačene.Klime štancuju kao mobilne,neke finese nebitne za rad ali razlika u ceni se oseti.

  2. Odlične su te invertori! Naročito jer rade kao i grejalice! Cugaju struju i noću po jeftinijoj tarifi, a bogami i danju po četvoristrukoj ceni! Ko voli nek izvoli! Imam moćnu starojugislovensku grejalicu, od 2 kw, koja greje kao luda, ali se smrznem kad stigbe račun za struju, i utvrdim da sam pitrošio 2/3 skupe struje, a svega 1/3 jeftine! Tako je grejalica u penziji, a besprekorno radi TA peć od 4kw! Kupujte ljudi klime! El. distribucija trlja ruke, džepovi puni para!!!

  3. Inverter klima NE MOŽE da se dopuni gasom. Mora sav gas napolje, pa na vagu, pa se doda koliko treba u gram, i vrati u klimu.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.