Koliko zarađuju direktori javnih preduzeća? – Bajatović i dalje rekorder

Ostavite komentar


  1. A precednik nudi parizer!!! Necu parizer, hocu platu od 500.000, dole vlada kriminala i korupcije!!!

  2. Da ovi nesposobni partijski kadrovi bez cesto adekvatnog obrazovanja i sposonnosti vode vazne firme moze da se desi samo u neuredjenoj drzavi Srbiji zato je drzava Srbija gde joj je trenutno mesto na samom dnu u skoro svemu.Zalosno je u kakvoj drzavi nam rastu deca.Uzas!!!!!!!!

  3. A direktor JP Skloništa? Preko 160.00! Većina radnika prima istu platu već 10 godina! Ove godine je neku minimalnu odobrenu masu za plate iskoristio da svim svojim novozaposlenim SNS radnicima značajno poveća koeficijente (1/3 radnika, a nama opet ostaje ista. Ima li im kraja, i zašto ne? Ćutimo… Jao, može biti i gore… Jadni smo i bedni sa tim ćutanjem!

  4. Robin Hud je uzimao od bogatih i davao siromašnima.Druga opcija je prekinuti ugovor sa rusima…

  5. Nije strasno koliko zaradjuju, nego koliko uzimaju sa strane, sto se ne zna. Pitajte Braunovica, postao od vlasnika picerije evro milioner.

  6. Sta reci nego blago njima ,pametni ljudi. Kod nas samo politicari i kriminalci imaju za zivot i sunku.

  7. Sta je to Bajatovic toliko dobrog uradio za ruse da zivi kao lord i nece da dopuste da se promeni direktor.

  8. Зорана је покушала да га спусти на зељу и шта би сњом.

  9. Ovo je sramota!Dali će im biti bar malo neprijatno???Bolje da ovo niste objavili,evo će žuč da mi pukne!

  10. Pa da li je normalno da u drzavi gde radnik dobija 40 hiljada platu drugi imaju milionske plate i po pet sest plata ssrbija gas grca u dugovima a on 30 hiljada plati pa gde mi to živimo kaže:

    Pa da li je normalno da u državi gde radnik dobija 40 hiljada platu drugi imaju milionske plate i po pet ,šest plata Srbija gas grca u dugovima koji narod plaća.

  11. E moji direktori, moje dete ima 15000 e mesečno. Neto, sa plaćenim smeštajem, socijalno, hrana, auto (električni 4 kom) itd. Porez ne plaća jer je takav zakon. Jbg stručnjak je a ne drug član.

  12. Bajatovica za predsednika!
    Posteno,sve prijavio…alal vera oko 35 hiljada evra mesečno,a obican radnik primi 500 eur i parizer ccc…
    Takav nam predsednik treba,a ne kao ovi drugi direktorcici sto mesecno primaju 250.000 dinara,parizeri obicni realno.

  13. Ovo i nisu neke plate za direktore. Mislim da je mnogo veći problem sto oni rade ispod žita i sto se mnogo krade prosto receno. Plata je njima džeparac.

  14. Ko je oteo od naroda,od sirotinje s tim parama lekove kupovao I na lecenje Davao,sebi I najmilijima.

  15. Nas presednik brine za nase zdravlje. Svi znamo da nije zdravo jesti meso mleko i td, ono nije ni parizer, ali to bas ako vam se jede. A gorivo zbog ekoloskih normi.

  16. Има ли каквих вести о контраофанзиви,ово већ знамо

  17. Vecina plata koje ste ovde naveli su mizerne za poziciju koja se navodi. Biti ma celu tako velikih sistema i ustanova, i imati ogromnu odgovornost, uglavnom nemati radno vreme….ne vredi 2 ili 3 prosecne plate. Druga je stvar da li ti ljudi zaslužuju te pozicije i donose li neki benefit ili su stranacki krpelji….Ove dve teme treba razdvojiti. Ja sam menadzer u privatnoj firmi, radim 10-12 sati 6 dana u nedelji, na telefonu i mailovima sam 24/7, odmor sa porodicom spojim dva vikenda i 5 radnih dana…zar treba da radim za platu salterskog sluzbenika ili nekog referenta? Razmislite malo….Opet naglasavam, nas problem su nesposobni politicki kadrovi a ne plate menadzera i najvecim firmama…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.