Kome će sve biti smanjena taksa za odvodnjavanje

Ostavite komentar


  1. Poštovani, sta je uopšte Vasa obaveza osim naplate? Kako bi kažete uglavnom odvodnjavanje su obaveze opština i samih korisnika! Zasto vi uopšte postojite osim da vrsiti naplatu za koju ne radite nista?!?!?

  2. Džabalebaroška firma. Meni 2014 godine posle poplave stigao račun za odvodnjavanje. Bruka

  3. 4 katastarska jutra totalni gubitak zbog toga što kanal za odvodnjavanne pored njive ne odvodi vodu-400.000 din čisti gubitak i nemam kome da se žalim.

  4. To je na delu obična razbojnička pljačka građana jer plaća svako domaćinstvo a uslugu nikakvu ne dobija i to je to. Neko je lepo izmislio haraĉ kako da ubere pare a da ništa ne radi. A za to vreme sve što voda uništi „nije njihov posao“? A šta jeste i zašto onda naplaćuju od nas ono što ne rade nikom nije jasno.

  5. Nije tačno da se naknada naplaćuje za kuće i vikendice. Naplaćuje se samo za zemljište

  6. Selo Stepanovicevo nadomak novog sada, posalje te bager da isti kanal a on pola preskoči a pare uzmete niti ga ko kontroliše moze da radi sta hoce.

  7. Moze neko da komentarise dali treba platiti 3 I 4 ratu za odvodnjavanje,posto je ministarka objavila da se placa samo 50%za ovu godinu

  8. Sta se ne placa za kuce u Vojvodini !??Kuca je na dvoje moje dece a ja imam uzivajuce pravo , pa svi dobijemo posebno da platimo ! Mozda je samo u Vojvodini tako , a mi nismo Srbija ??? Ako nismo , kazite da znamo !

  9. Mnogi su platili sve,pošto je rok za uplatu 4. rate bio u novembru.Kako će oni dobiti nazad 50%?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.