Kompanija Euro Lithium Balkan: U okolini Valjeva pronađena niska koncentracija litijuma

Ostavite komentar


  1. Veoma vesto izbegnut odgovor da li se planira otvaranje rudnika ili ne? Sta je sa boratima, planiraju li njih da rudare? Ultimativno za sva geoloska istrazivanja vazi da je njihov cilj otvaranje rudnika. To nije lose samo po sebi ali ovde je pitanje: kome je Drzava poklonila poverenje da ce ispostovati sve neophodne mere i standarde? Nekim sumnjivim pojedincima sa veoma losom reputacijom je Drzava dozvolila da mesetare vise od decenije u Valjevu i okolini ostavljajuci iza sebe samo negativne postupke. Vreme je da im se oduzme istrazno pravo ukoliko se pokaze, detaljnom inspekcijom, sta sve nisu radili po zakonima Drzave Srbije. Vreme je da Drzava pocne da radi u ime svojih gradjana a ne neke porodice iz Vankuvera i to nista vise nego postujuci Zakone.

  2. U izjavi kažu jedno, a u dokumentima koje kače na svoj sajt i koje predstavljaju investitorima sasvim drugo.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.