Kompanija Ziđin Bor će nakon nesreće u rudniku pojačati bezbednosne mere

Ostavite komentar


  1. Bilo bi logično i normalno da se o ovoj nesreći oglase i nadležne državne službe nakon što obave kontrolu a ne samo PR kineske kompanije.

  2. informacija za ovog novinara koji je napisao tekst..zasto pausalno pisete ovakve stvari koje nisu tacne..prvo oni uzimaju kredit a zna se sta ce biti garancija..drugo oni do sada nista nisu ulizili nego su kupovali koncentrat od svih..i pitaj boga sta tope sve,gori si od nasih bivsih..trece tek se sada vidi polako kako su bahati i bezobrazni njihovi direktori kako se ponasaju pitajte radnike..a tek po gradu i restoranima kako se ponasaju ,jadna nam majka…i trece i najvaznije procurela je informacija da planiraju da dovedu svoje robijase i policiju za otvaranje rudnika cukun peki..e o tome se informisite..jer niko nezna sta.je.sve potpisala vlada sa njima…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.