Kompozicija kojoj se podsmevaju i železničari

Oslikani voz od danas saobraća od Kraljeva do Užica

Ostavite komentar


  1. Izsarali su ga o trosku gradjana Srbije da bi izveli onu ujdurmu zbog koje nam se smeje ceo normalan svet. Ako je ovo maslo bilo u reziji Predednika drzave i njegovog "kruzoka", onda je definitivno zemlja Srbija u rukama IDIOTA i to ne obicnih idiota, vec "KOMPLETNIH IDIOTA"! Toliko o "KOMPLETNIM IDIOTIMA" jer od njih koji su u redovima SNS-a i njihovih "podrepih musica““, odnosno koalicionih partnera i nije se nista pametnije moglo ocekivati a tek od Predsednika Tomislava Nikolica, koji bi hteo da ponovo "malo da se igra rata", e to je vec slucaj za PSIHIJATRIJU. Prema tome gradjani i gradjanke Srbije prst na celo i na jedini nacin koji mozemo da ucinimo da ove "KOMPLETNE IDIOTE" smenimo sa vlasti koju su uzurpirali, jesu izbori koji slede. Dosta je Srbiji grobalja iz minulih ratova i izgubljenih "Srpskih zemalja" gde vise Srba nema a u kojima su u velikoj meri ucestvovali ovi "KOMPLETNI IDIOTI" koji vode ovu ojadjenu zemlju Srbiju. A gde je vode? Vidi se … !

  2. Kakava ekonomska opravdanost, garantujem da u tom vozu od Čačka nema ni 10 putnika…ovo je voz za promociju, ali mi nismo Rusija, nama je dobar i tramvaj.
    Ps. Što li ga ne poslaše u vojvodinu ??

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.