Komunalci u generalnom štrajku od 16. oktobra ako im ne povećaju zarade

Ostavite komentar


    1. Vođa je tamo otišao u nameri da iskoristi hajp i publicitet oko „Čistač-a“, pa umesto u MSU završio kod komunalaca

  1. Vlada Srbije je jasno dala na znanje sta joj je prioritet. Sts jedino ne kasni ni dan kada su u pitanju isplate I gde nije bilo bilo kakvih umanjenj u poslednjih 5 godina? Nagrade za medalje u sportu I penzije nisu umanjene ni za paru na inicijativu licno predsednika. E pa kolko god zeleli nema dovoljno za sve!

  2. Persednik je doneo besplatan burek,o platama nije rekao ništa?Sada, ako štrajkuju ,treba da vrate burek?Šta bi hteli i burek i povećanje plata?

  3. Ama sacekajte malo donece vam Vucic burek, mozda i jogurt da nebudete zedni, i bice prvi SVEMOGUCI PREDSEDNIK koji vas je posetio, i naravno klasicna izjava kako ste vredni i odgovorni i dramaticno trpeljivi, a idu izbori bice i burek sa mesom

  4. Ma ja u javnom sektoru ne bih dao ni dinara. To je leglo botova i nabiguza. Od devedesetih, preko dvehiljaditih a sada narocito. Zaposljeni po javnim preduzecima su, potpisujem, najveci krivci sto zivimo u drzavi u kakvoj zivimo. Prodali bi babu za dva sendvica.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.