Vlada otvara kontakt centar „da zaustavi širenje dezinformacija“ o projektu Jadar

Ostavite komentar


  1. Strucnjaci sede u call centru? Ja.sam mislio da strucnjaci rade nesto strucno i pametno

  2. Strucnjaci u kol centru? Hahahahaha. Mislim da su to ipak SNS botovi. Ono sto je cudno je da ovi stvarno ne odustaju.

  3. Država u napadu na narod, da bi zadovoljila interese Rio Tinta, i velikih sila, a sve za račun njihovog ostanka na vlasti.

  4. Ma kakvi stručnjaci, poslaće ekipu debila sa jutarnjeg pinka pošto ih nahrane u pekari. Nego i Oskar i Rio će preko Drine, a Drina hladna i brza…biće buć, buć…

  5. Ove nedelje ministarka radi i prekovremeno, u četvrtak i petak.
    Bivša agentkinja za kredite i producentkinja iz Avganistana će, ceo sat, „stručno“ odgovarati na pitanja građana u vezi sa projektom „Jadar“.

  6. Pored svih televizija samo još ovo fali da gebelsovo „sto puta ponovljena laž postaje istina“.

  7. Све ћете урадити да отворите рудник али све је узалуд,рудника неће бити,колико сте узели новца кад сте толико упорни,престаните више да обмањује те народ са силним милијардама,избаците слике бора и околине и изнесете податак о порасту броја онколошких пацијената БОЛЕСНИЦИ

  8. Samo nemoj ti da me informišeš.Opet ćete mlade ljude zloupotrebiti za kol centar

  9. A jel će Irena Vuković da nam daje stručne odgovore?hhhhaàaahhhhaaahaaaahaa, nemojte ljudi, umeću od smeha

Ostavite komentar


Ekonomija

Srebrna medalja za Direct Mediju za poslovanje u skladu sa ESG principima 9

Srebrna medalja za Direct Mediju za poslovanje u skladu sa ESG principima

Direct Media United Solutions dobila je i ove godine srebrnu medalju za ispunjenje standarda u oblasti ESG poslovanja od “EcoVadis”, međunarodno priznate agencije koja daje najpouzdanije ocene o kvalitetu upravljanja u skladu sa konceptima održivog razvoja u oblastima životne sredine, društvene odgovornosti i korporativnog upravljanja.

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.