Kontakti sa Mahindrom i Tatom datiraju još iz 2004.

Tragom najave o mogućoj saradnji domaćih fabrika sa indijskim kompanijama

Ostavite komentar


  1. u tekstu niste napisali da ni politicari , ni predstavnici grupacija auto industrije nisu napravili NIKAKAV akcioni plan ( ni finansijski , ni vremenski ) . Kada tako nastupite kod ljudi kojima je finansijska dobit najbitnija , automatski vas posmatraju kao neozbiljne i neodgovorne.
    Takav slucaj ste imali u Angoli , sa g. Sutanovcem , koji je na placeni put ( od strane "Planuma") otisao , ispricao se , i …nista… !!!

  2. Godinama indijski TAFE pokušava da uspostavi saradnju sa IMT-om u proizvodnji traktora ali nijedna vlada nije pokazala interesovanje da se to i ostvari

  3. Kod nas je vec dugo ustaljena praksa da se svako "pokazivanje interesovanja" ili potpisivanje sporazuma o namerama, medjusobnom razumevanju, poslovno tehnickoj saradnji i sl. odmah proglasavaju poslovima decenije, veka, od istorijskog znacaja i sl. U tome prednjace politicari, ali ni novinari nisu nista bolji.
    Tako je uz zvuke fanfara najavljivan dolazak: Mercedesa, Boinga, fabrike cipova i ko zna cega sve…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.