Konzorcijumu oko firmi Srđana Šapera dodeljen ugovor vredan 15 miliona evra za promociju EXPO

Ostavite komentar


  1. Idoli? Kome ste bre vi krpelji idoli? Gađate se milionima evra a običan, normalan, pošten narod, naročito onaj koji ne živi u glavnom gradu, daje deci 50 dinara za doručak a sebi ga i ne kupuje da bi imao da pošalje sms za lečenje i bukvalno spašavanje života dece o kojoj država ne brine, da ne upotrebim neki grublji izraz da opišem tu nebrigu.

  2. Oduvek je bilo: Divljan i Kolar ljudi i gospoda, a Šaper i Krstić paćenici i lopovčići.

  3. Шапер већ годинама у сенци ради за Вучића па ме изнанађује да се то не зна.Распитајте се мало – све се у Београду зна ако жели да се зна.Управо Шапер је стуб контроле медија јер преко њега иде део пара – лепе паре .Зато сам шокиран што се сада открива хладна вода у бојлеру .

  4. Okvirni ugovor za ovakve usluge? Pa ako ne umeju da predvide svoje troškove onda ne znaju svoj posao!
    A o dokazima “na osnovu slika ekrana sa prikazanom aplikacijom” bolje da ne pričamo… informatički Srednji vek

  5. Oduvjek sam u srđana šapera imao opravdane sumnje u njegovu iskrenost , dostojanstvo, čast što se polako ali sigurno dokazuje .
    ko je / što je / kakve su mu namjere .

  6. A otac ovog gospodina cenjeni profesor dr Radomir Saper bio opozicionar demokrata spirtista ljudina.Sin šta reći????

  7. @Najslabija karika: I to sa skupljanjen donacija za lečenje dece u inostranstvu je prevara. Totalno netransparentno, ne objavljuju ni najosnovnija informacija (uspeh lečenja i izveštaji sa kontrolnih pregleda) akamolu specifikacija troškova. Kako god, bez obzira na finansijsku situaciju, doručka ne morate da se odričete. Šaka kuvanog prosa, pšenice, ovsena kaša, domaće kiselo mleko… – i mnogo jeftinije i mnogo hranjiljivije nego taj kupovni doručak kog se odričete zbog dece.

  8. Svi u advertisingu su znali sve ovo godinu dana unapred, i bilo je javna tajna sta je šarada iza „prodaje“ nekoliko njegovih firmi i da se iza tobožnjih Slovaka kriju pojedini istaknuti domaći SNS kadrovi.

  9. kome je do morala taj nek ide u crkvu a njih vala ima zato su ih toliko i sazidali. sapici jedan dupli civas sa ledom.

  10. Ni Turci nas nisu ovako i ovoliko pljačkali, kao ovi domaći izdajnici.

  11. Pokojni Vlada Divljan je jedini mogao da se nisi sa imenom Idoli. Sta su ovi ljudi? Ima li da neko nije sa zlom i mafijom? Kad jednog dana sve prodje sve koji su direktno ili indirektno bili deo ovog sto zivimo bih kaznila tim sto bih njihova imena objavljivala godinama. Da se ne ponovi a oni da zive u sramoti. Mada nemaju oni osecaj sramote.

  12. verujem da je Zdenko Kolar opet neuporedivo srećniji i zadovoljniji čovek od Šapera i Krstića

  13. Ovaj je glavni krivac sta Krleta moramo gledati, cak i kad su emisije o Novom talasu.
    Neverovatno!
    Krle – jedna od najvecih prevara.

  14. Ф о л и р а н т и.
    Беше то ‘пројекат’ од самог почетка. А како се завршава…па срамотно.

  15. Sve firme osim two rivers je prodao bas skoro i vi ste o tome pisali

Ostavite komentar


Ekonomija

"Električni automobili su igračka za bogate ljude": Da li će novi model „Pande“ biti dostupan samo najbogatijima? 10

„Električni automobili su igračka za bogate ljude“: Da li će novi model „Pande“ biti dostupan samo najbogatijima?

Svečano najavljena proizvodnja od jeseni EV modela Fiat „Grande Panda“ u Kragujevcu će nesumnjivo uticati na statistiku domaće industrijske proizvodnje. Dobra vest za jednu od najstarijih kompanija u Srbiji, s obzirom na to da je Fiat u istoj fabrici ugasio proizvodnju 2022. godine, posle više godina postepenog smanjenja obima posla. I ovaj model, isto kao i ostala EV, relativno je skup za džep prosečnog Srbina, pa će se ovi automobili uglavnom izvoziti, verovatno u Evropsku uniju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.