Kopanje litijuma – projekat koji vlast „gura“ odmah po okončanju izbora

Ostavite komentar


  1. Vučić hoće da da litijum državama koje sada naziva neprijateljima u vezi rezolucije o Srebrenici. Dovoljan dokaz njegove dvoličnosti. Ako mu narod dozvoli kopanje litijuma e onda smo stvarno genocidni narod ali prema sebi. Srbi se sami uništavaju ne treba im neprijatelji.

  2. Ta ruda ne može da se preveze bez pruge Ruma Zvornik ako počne rekonstrukcija pruge to je znak da je sve dogovoreno.
    Protiv sam izgradnje rudnika jer narod od toga neće imati nikakve koristi a uništiće vodu,vazduh i zemlju u narednih 1000 godina u Srbiji ne postoje standardi postoji korupcija kao rešenje za svako ograničenje.

  3. Pa lepo osmišljeno , litijum za sicu EU clanicama, nama u Srbiji mizarna rudna renta, zagadjenje, lagarije o ulasku u EU koje slusamo vec dve decenije , uz pride danas dodatu etiketu genocidnog naroda od svih clanica EU

  4. Lepo osmišljeno , jeftini litijum iz Srbije za EU, zauzvrat nam EU daje mizarnu rudnu rentu, zagadjenje, lagarije o ulasku u EU koje slusamo 20 godina i od danas gratis pride i etiketu genocidnog naroda i UN.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.