Kosovska Vlada poslala hranu za opštine na severu Kosova

Ostavite komentar


  1. AV pokusava da svetu objasni da suzivot sa Siptarima nije moguc i da je najbolje da se izvrsi teritorijalna podela. Evropa ce odgovoriti ubrzo praveci velike trzne centre kao lidl, metro, tempo gde je roba samo inostranana a ne albanska.

    1. Узели би брате да Радојичићеве ,,вехабије,, не чекају 100 м од пункта са моткама!

  2. Sve je premier Hardinaja uradio dobro ! Samo je jednu stvar trebao da doda : Da se Roba deli gratis po kontigentu ( kao na glasanju uzmes ,3litra ulja ,karton mleka dzak brasna i obele ti prst nevidljivim mastilom da nebi uximao 2x .Nas Narod zivi u komunizmu Dan Dana’s : ekonomski kontrolom drzava ! Rese da nece da dopremaju I kraj .Ove takse su samo formalno uvefene : Kako ? Pa lepo ovde Niko neplaca porez ,bar zvanicno ,Onda Nema logike da se roba uvozi legalno.to odgovara prodavcima jer uvedena je Kes ekonomija ,Nema odlozenog placanja 30dana.Najveci problem ovde je sto je Industrija bukvalno mrtva.Da Nema fondaciji Eu I Amerike bila bi prava humanitarna katastrofa kao u Etijopiji Nikad .sa razlikom sto ovde nebi bila nestasica vode.Ako USA suspenduje fondaciji ovde nadtupa titalni potop ili RAT

    1. Da nezaboravm Ne finasira samo EU I Amerika finasira I Republike Srbije zone od interesa .Ako Srbija ukine finasiranje ovde Momentalno nastupa potop ,Zato Narod I nemoze da vodi bilo kakve politiku sem Sedeljeve I Vuciceve jer je Narod stavljen u zavistan polozaj blizu ropskom polozaju.- sto se Konvencije jeftinim duvanom .

  3. Šta se dogodilo sa Vučićevom prijetnjom da će se uvesti sankcije Kosovu od 1. juča ako ne ukinu takse na robu iz Srbije?
    Vrijeme je za humanu ali učinkovitu akciju koja bi za početak bila tit za tat.
    Predlažem da se od danas svako vozilo sa Kosovskim tablicama (kamioni, autobusi, privatna vozila…) koje prolazi kroz Srbiju zaustavlja radi ‘inspekcije‘. Inspekcija može da obuhvata razne elemente: da li se možda u vozilu nalaze nelegalni migranti, ili droga, ili da je prekoračena težina i broj osoba, zatim da li gume imaju dovoljno nagazne povšine i da li su ispravne…
    Takva inspekcija može da se vrši bilo kada i bilo gdje ali svakako više puta. Ovo je posebno važno kod prevoza njihovih dobara kamionima gdje bi se inspekcije provodile i nekoliko puta u nekom pravcu. Ako ako ima policijskih resursa onda svakih nekoliko kilometara.
    Da li će to značiti da će nekim od njih trebati dani da izađu ili uđu u Srbiju, koga briga. Da li će im se možda roba početi da kvari, koga briga. Da li će Kosovari kasniti na posao, svadbu ili bilo gdje i zašto, koga briga.

    1. Zasto Vucic ne vrati istom merom zabranom da se na kosovu doprema roba iz pazara i odakle vec i da se nesetaju srbijom jer i mi neidemo juzno od ibra a ne oni se setaju svugde ami ko u robiji

  4. Ja bih pre kupio hranu kod albanaca nego uzimao tu koja je namenjena specijalno za sever. Oni koji su nas klali i vadili organe, a to su ovi trenutno na vlasti, zašto nisu spremni da nas truju hranom

    1. Tako je, ta hrana je zatrovana kanceeogenim i supstancama koje izazivaju sterilnost.
      Treba organizovati „Masovno trovanje“ ispred tih punktova sve uz medijsku pratnju i asistenciju medicinskog osoblja, sa jurnjavom i zavijanjem sirena hitne pomoci kao sto je onomadne za Albance organizovali Bernar Kusner i njegovi „Lekari bez granica“.
      Kako vidim da vlada medijska blokada Severnog KiM tvitujte i saljite na you tube.

      1. Samo radi obavestenja, te proizvode, i prehrambene artikle, bez obzira da li su Slovenacki, Kosovski,Albanski, S.Makedonski, Madjarski, Poljski, Nemacki, Crnogorski, Hrvatski, Italijanski, konzumiraju oko 1.7 miliona Albanaca,i Srbi koji zive Juzno od Ibra, a njih je oko 70.000.

  5. Ако искористе те намирнице да направе сендвиче, нисам жив за опстанак српског живља у јужној покрајини….

    1. I to kaže neko ko je posle pada Rankovića napustio KiM i dobro unovčio nasleđenu imovinu. Ilija, naterati nekoga da menja navike (naročito decu) samo zato što se nekom ćefne je kontraproduktivno. Znam da si osuđivao sve one države koje su na taj način stigmatizovali tuđe proizvode propali. Doći će vreme kada će KiM ili R. Kosovo imati fabrike sa srpskim brendovima i srpskim prodajnim lancima kao mi sa Gorenjem ili Idejom, Merkatorom i Rodom.

      1. Нешто сте помешали, Миодраже – нико мој никада није живео на Косову. Колико успевам да разумем није Косово увело ову грдну царину протекционизма ради, него управо да казни Србију што не поштује договор. Не сумњам ни за тренутак да ће Косово укинути царине и пре него Србија потпише споразум, а не верујем ни да Ви у то сумњате.

  6. Tako je, ta hrana je zatrovana kanceeogenim i supstancama koje izazivaju sterilnost.
    Treba organizovati „Masovno trovanje“ ispred tih punktova sve uz medijsku pratnju i asistenciju medicinskog osoblja, sa jurnjavom i zavijanjem sirena hitne pomoci kao sto je onomadne za Albance organizovali Bernar Kusner i njegovi „Lekari bez granica“.
    Kako vidim da vlada medijska blokada Severnog KiM tvitujte i saljite na you tube.

  7. Zivo me interesuje, ima li protesta , i da li su zatvorene sve radnje u BIH, ili u Dejtonskoj Republici Srpskoj.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.