Kosovski analitičari: Takse su politička mera protiv Srbije

Prištinsko društvo ujedinjeno u trgovinskom ratu protiv Beograda

Ostavite komentar


  1. I niko ni da pomene BIH u svim svojim analizama i umovanjima !? A zašto njima carine ? Da li se oni bune , il im prija ?!

    1. Ne znam da li se samo pravite blesavi ili Vam je to prirodni odnosno, urodjeni „kvalitet“. Pa BiH su uvedene sankcije SAMO ZBOG SRBA gospodine „duplo v“. Zar vama to nije jasno?! Zar je tu potrebna tolika mudrost ili, nije oportuno da se to kaže? Bilo bi isuviše ne radikalno već ridikulno, zar ne?

  2. Najsmješnije mi je kada pročitam da im je Srbija zapriječila put u Interpol. Ispade kao da je samo Srbija glasala ili tako uticajna da je većina morala tako glasati. Ovo je tako degutantno. Lobirali su svi, bilo je kako je bilo tokom glasanja, vidjeli smo.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.