Kovačević (Narodna stranka): Preduzetnici oštećeni zbog selektivnog zatvaranja da tuže državu

Ostavite komentar


  1. Nedo Bog da je ovaj vlast, pola Srbije bi pomrlo od korone. Ali bi zato on imao lepu frizuru.

  2. Odličan tekst.Sve je tako.Juče u Lidlu u Užicu 200 ljudi,a prodavnica čarapa u koju udje deset ljudi dnevno, ne radi.Demonstracija Vučićevog zla nad narodom,ništa drugo.

  3. Pa hajde Kovačeviću ne huškaj ljude, već budi kreativan!
    Ti ispred Narodne stranke tuži državu u ime preduzetnika.
    Ovo što radiš je populizam, a ako ikada dobiješ spor to je benefit za preduzetnike.

  4. Vrhunac dezinformativne manipulacije u delu kritike za isplatu pomoći „samo socijalu i tri minimalca za radnike, i to bez poreza i doprinosa“ – i doprinos se naziva socijala – Osiguranje penzijsko i obavezno zdravstveno osiguranje, pored tih još postoji i doprinos za nezaposlenost u vrednosti 0,75% platnog dohotka. Da li postoji mogućnost primene odredbe iz Zakona o porezu na Dohodak gradjana – „Neoporezivi iznos za godišnji porez na dohodak građana za 2020. godinu iznosi 2.987.424 dinara “ – što je mesečno 248,952 rsd? Absurdno kako se opozicijoni aktivist,lideri civilnog društvo ne snalaze tehnokratski u polu-uređenom privrednom ambijentu tranzicije? Na primer u preko-susednoj Albaniji i mnogim drugim evropskim državama takođe postoji neoporezivi deo prihoda za firme jer cilj ekonomskog sistema kao uređenja je produktivna razmena a pojedinih aktera(raznih statusa) akumulativna koncentracija kapitala, i čak nije važniji državni budžet od ekonomske realnosti tražnje i ponude.

  5. u Srbiji mozes drzavu i da dobijes na sudu a da nikad nenaplatis odstetu , meni je sud dosudio odstetu jer sam provosnazno ospobodjen optuzbe , nikad nisu isplatili 1 dinar , a bila je suma oko 450 000 dinara . jedostavno sud nije hteo da isplati i to je to ,

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.