Kovačević (Narodna stranka): Srbija prezadužena, sledi veliki tektonski poremećaj u ekonomiji

Ostavite komentar


  1. Visina nameta na osnovicu plate nema mnogo veze, to se sve uračunava u cenu usluge- proizvoda i to plaćaju građani. Dakle, namete plaćaju građani, a ne poslodavci.

  2. Sve istina,da SNS opšta propast,pripremaju 20 000 din za penzionere pred izbore,naravno od zaduženja države,da im zamažu oči i glasaju za njih,s posle opšta beda penzionera narednih 4 godine.

  3. Tektonski poremecaji su bili ozbiljni u nasoj privredi pre svega pravljenjem ogromnih dugova, gasenjem firmi i lopovskom privatizacijom za vreme sada pametne opozicije.

  4. Tako to rade sve vlasti u Srbiji već decenijama. Dogovorno zaduže zemlju, narodu govore ružno jedni o drugima, taj isti narod to otplaćuje i ćuti (šta drugo može), a Kurta i Murta se smenjuju i svaki se bogati više od prethodnih! Tako će biti i kada ovi bez mere odu a dođu novi ovako nakeženi i željni love i aviona…. Jadan ovaj svet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. Auuu… ko priča o ekonomiji. Lik koji ima nekoliko firmi u Srb, kao i ofšor kompanije.. Pa vi procenite

  6. Kad masa ljudi koju čine ova dvojica plus advokat Gajić i onaj Jeremićem dvojkaš izađe na ulicu i grune ima da se sve trese a Vučić od straha popije deci vina i kaže:“Dečaci ja dajem ostavku upravi vodovoda a vi lepo pi…ti i spavati ali nemojte svašta da sanjate“.

  7. Botovi džaba vam posao, vaš gospodar će uskoro u Zabelu a i mnogi će za njim.

  8. @Branislav,
    Nije bas tako.
    Poslodavac mora da plati doprinose prodao on ili ne to što prodaje.
    Ako nije masmarket roba i roba prog reda potreba poslodavac moze da živi samo za plate i doprinose radnika mesecima ili duže dok ne proda to što prodaje.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.