Kovačević: Prosek plata u martu oko 400 evra

Ostavite komentar


  1. ma verovatno si pogresio veliki vodja je rekao 500 onda je 500 i ne drobi bez veze.

  2. Statistika velikog vodje je neverovatna matematika. Moga bi neko od njegovih silnih doktora nauka da napise novi doktorat na ovu temu. A za gospodina Kovacevica kada se menja nacin racunanja u zavodu za statusaistiku o tome se obaveste ljudi i kaze se kako se racuna prisecna zarada. A ne ovako da obmanjujete nadod namestenim brojkama. Kako nas veliki odua spasava od propasti i vodi u blagostanje.

  3. Nisam za povecanje plata niti se radujem tome jer u toj trci zna se ko dobija.Pitanje je sta ce moci da se kupi za tih 400e bojim se mnogo manje nego sada.Neminovno je da posle toga ide nezadrzivo povecanje cena a to drzavi odgovara jer zna se koliki je PDV i ko uzima taj deo kolaca jedva cekaju da se cene povecaju i onda je jasno ko u celoj prici ostaje kratkih rukava u ovoj ojadjenoj i pokradenoj srbiji

  4. Celokupna strucna javnost i ugledni profesori univerziteta svakodnevno upozoravaju da podaci RZS ne oslikavaju realnost u Srbiji sto je svima jasno. Miladin Kovacevic je bruka i sramota srpske statistike i ostace upamcen kao covek koji je zrtvovao struku zarad licnih interesa. Kroz nastelovane podatke o zaradama, nezaopslenosti i da ne navodim dalje se zapravo dodvorava Aleksandru Vucicu kako bi sto duze ostao u fotelji direktora RZS. Obice im se to sve o glavu. Narod zna kako zivi i odlicno zna koliko novca ima u novcaniku i kolike su im plate. Istina je spora ali dostizna a sto se tice prosecne plate istina je da je ona za najmanje 15-20% niza od onoga sto RZS objavljuje sto su odredjeni profesori ekonomskog fakulteta i dokazali.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.