Kreni-Promeni: Rio Tinto gazi Ustav Srbije

Ostavite komentar


  1. Kreni-Promeni je poznat po tome što stalno mulja nešto i širi dezinformacije mislim da je to svima više jasno! Njihove izjave o Rio Tintu su još jedan primer kako pokušavaju da diskredituju državne organe i izazovu haos!Treba se fokusirati na činjenice, a ne na njihove spekulacije!!

  2. Ljudi iz struke i SANU su bili jasni po pitanju rudarenja litijuma. Tačnije jasno su izneli negativan stav i obrazložili ga. Sem masovnih protesta građana, 38 000 istih je potpisalo i predalo ( overenu od strane notara ) peticiju protiv rudarenja litijuma u Jadru, Skupštini Srbije. O tome nije raspravljano iako je zakonski rok davno prošao. Informišite se pre no što se odlučite na komentarisanje ovako značajnog poduhvata po našu zemlju. Možete da proverite kako je pala vlada u Portugalu, upravo zato što je htela da dozvoli isto rudarenje, a pominje se i istraga o korupciji.

  3. Nestala je “ Srbija protiv nasilja“ a zavladalo je – Nasilje protiv Srbije.
    Dobro došli u kandže Rio Tinta.

  4. @zveki
    nema potrebe da zvečiš svom snagom.
    Razumem šta je bot , šta je sendvič..sve ok ali smanji doživljaj ..

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.