KRIK: Postupak protiv gradonačelnika Beograda

Ostavite komentar


  1. Odmah se zakačimo da dokazujemo ko je i ko nije u pravu a do juče čovek nije bio na javnoj funkciji i sada moramo da isteramo mak na konac i da dokažemo kako je nelegalno sazidao vikendicu i kako je naknadno podneo zahtev za dozvolu i zato što je uspešan doktpr i zato što nema mrlju i zato i zato i zato….

    1. Ma da, jedna nelegalna vikendica, šta je to. Ljudi stvarno znaju da budu cepidlake. Pih u kakvoj to zemlji živimo…

    2. Чекај, мислио сам да од кад је Веља изашао из коалиције са СНС за њих више није дозвољено оно „мало крадуцкања“. Међутим, људи видели да Веља није био наш тако лош па задржали а чак и унапредили његово начело – сада може и мало крадуцкања и мало нелегалне градње и мало непријављивања имовине и мало…

    3. Pre komentarisanja obavezno pročitati tekst koji se komentariše. Inaše, ništa od sendviča! (uputstvo za botove broj 14).

    4. Da je on posten on ne bi ni gradio nelegalnu vikendicu, ni kao gradonacenik, ni kao doktor, ni kao covek.

  2. Džaba vam trud – pa on se upisao u stranku da to sakrije …i uspeva, ko sme da se kladi u suprotno !!???

  3. Ustoličenje prof. dr Zorana Radojičića za gradonačelnika Beograda, Beograd je dobio nestručnog za posao gde je postavljen i lošeg gradonačelnika, a bolnica u Tiršovoj i pacijenti su izgubili dobrog lekara, hirurga, profesora i dobrog čoveka. To je radikalno napredna kadrovska politika.

    1. Kakva kontradiktornost. Kaze ovaj citalac strucni, Beograd je dobio nestrucnog ali dobrog i obrazovanog. Znaci gospodine, treba da izaberemo strucnog politicara koji je ljigav i nemoralan a pritom i neobrazovan. E moji gradjani, mrznja ce vas pojesti. Da su ovog coveka neki drugi doveli onda bi verovatno bio i strucan.

    2. Kolega Zoran je najskuplji hirurg u Tiršovoj . To sam i iznela na sastanku sa rukovodstvom stranke

  4. Eto navukli ga
    … a nije on naivan kao što izgleda. Pa nisu oni njega tek onako postavili. Ma on je isti kao i oni… brate svi su oni muljatori

  5. Čovek se nije pošteno ni ustoličio ni zagrejao gadonačelničku stolicu a već ga prozivaju. Koliko oni prethodni imaju nelegalnih gradnji i stanova???

    1. Pa sve ih i treba porusiti, ali sada ovi hoce da dokazu da su bolji a sve su podigli na visi nivo. Aline brini, nije srusena ni vikendica bicseg predsednika zemlje, a dok se dodje do gradonacelnikove ima da prodje dosta vlada sa istim komandantom. Tako da je tvoj sendvic bezbedan.

  6. Ako se neko do juče isčuđavao pitajući se : otkud ovaj „fini,ugledni i pošteni“ doktor i gospodin u „probranom“ društvu,ruku pod ruku s vučićem,malim,vesićem,martinovićem,rističevićem,gojkovićevom,gašićem,stefanovićem,vulinom i ostalim naprednjačkim nesojem i pogani – eto mu odgovora !

  7. Mislite da Stamat nebi srusio tu vikendicu da je bilo nelegalnosti. Zlatibor je postao grad jos malo pa kao i Beogead i postupci traju dugo.

  8. Ispade da covek ne sme da ima ni kuceta ni maceta ako se bavi javnim poslom. Ali eto neka i to ispitaju ali ce mi biti drago kada ispadne da je Radoicic ispravan

  9. Opet „ruse Vucica“…ovaj put preko ovog Radojicica. Stalno neki centri moci i strani obavestajci i spijuni „slojevito“ rade uz pomoc medijsko-taklunsko-kriminalne hobotnice i guraju klipove da uspore tockove naseg sveukupnog napretka!

  10. Ovo je prekršaj koji se dešava mnogim građanima. Radojičić je temeljan čovek, nemam sumnju da će se ovo rešiti u najskorijem roku.

  11. Gluposti covek vrhunski strucnjak a ovoj gospodi iz opozicije smeta sto ima vikendicu a nesmeta im Djikasovi Jeremicevi milioni i Cedina jahta Zivkovicevi vinogradi itd.stvarno ste preterali gospodo opozicionar

    1. Pitam se, zašto vama ne smeta sve što nije po zakonu. Stvar je u tome, da svi koji su na vlasti zloupotrebljavaju vlast. Zato i hoće da vladaju, a ne da bi nama građanima bilo bolje. Zbog toga slobodni građani moraju biti opozicija svakoj vlasti. Malo je slobodnih u Srbiji, svi su se prodali.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.