KRIK: Tri tužilaštva pravdaju Vulina

Ostavite komentar


  1. Da je bilo koji japanac na Vulinovom mestu …Uzas uzas uzas od države zakona pravde pravosuda tužilaštva agencije za borbu proti korupcije
    Ali zato nekom siromahu od uzmite stan jer nije platio nekoliko računa za infostan ili nje platio porez
    BananA je lepa reč za nasu Srbiju

  2. Ovo je poruka svima nama da prestanemo da plaćamo poreze. Ako može vulin, možemo i mi! Ustav nam garantuje jednak tretman. Hvala tužilaštvima na ovoj poreskoj aboliciji.

  3. Svi znamo da laže. I on zna da mi znamo da laže. I sud zna da Vulin krši zakon. I nikom ništa.

  4. Da Vulin zna da pocrveni pod hitno bi dao ostavku i prestao da iritira ovaj jadni narod koji zna da on vodi veoma vazno ministarstvo odbrane a nije adekvatno obrazovan i sposoban da ga vodi.

  5. Može baba Julin Aca da laže koliko hoće, ali valjda neče moći da laže dokle hoće!

  6. Ako je mogao patriota Vulin da od tetkinog novca za javnu rasvetu severnog dela Kosovske Mitorvice "zaradi stan" velicine fudbalskog igralista u centru Beograda -zasto ne bih mogao i ja……koji zivim kao podstanar bez u njegovcvom susedstvu. Rado bi "negov patriotizam" zamenio sa mojim.

  7. Sta nas cudi gos.Vulin ipak je on na velikoj nozi. Mahom javno rade tajkuni napr.Aca Karatista iz KUCEVA isto ima prijavu za utaju poreza i nista jos nagradjen da ne plati Hotelske dugove np.struju,komunalije itd.

  8. Redakcijo Danasa starno ne razumem dokle će te da napadate ovog samopregaoca, udarnika, nekadašnjeg švrćana…. Vi direktno opstruišete odbranu zemlje jer gosn ministar zbog vas spava samo na jedno oko a ona dva u stranu.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.