Krivični postupak protiv vlasnice kafane na Pančićevom vrhu

Tužilaštvo iz Brusa podnelo optužni predlog protiv Snežane Mitković zbog bespravne gradnje na vrhu Kopaonika

Ostavite komentar


  1. Samo me interesuje za koje vreme je napravljen ovaj objekat, mozda preko vikenda.
    Sta je se radilo ranije, sto nije odmah poruseno?

    1. Računalo se na „umor mase“, kad ono-jok! Valjda će nekada i u ovu silovanu Srbiju stići red i zakon, pa da onaj ko se ogriješi robija, a odgovorni političar da dobije stigmu za cijeli život.

  2. Sad krece nesto sto je u Srbiji dovedeno do savrsenstva:dopisivanje policije, tuzilastva , sudova, opstina. Jedni drugima salju dopise svih vrsta i time se sve zavrsava. Kao rade nesto , masu papirima i pricaju“mi smo podneli prijavu (zahtev, resenje…)sad se ceka mup, sud, tuzilastvo, opstina ,katastar, inspekcija marsovci, djekna, godo… E „drzavo“…

  3. U sred zone koja je u nadležnosti vojske i nacionalnog parka sa inspekcijom neko može bez ikakvog papira da podigne hiljadu kvadrata koje niko ne može da sruši. I oni treba da nas brane i čuvaju? Nesposobnjakovići bez integriteta….

  4. Jesam Disident ,protiv sam ovogg Rezima do Revolucije ,Ali moram da kazem nesto :: Mi smo Proklet Narod ! Samo gledamo jedan drugome zlo da nanesemo ! Sada zele da sruse ovu kafanu Na kopaoniku : zakacili se ,,nema dozvolu ,, Da li je ova katana zaista Tolika smetnja u drzavi ? Muslim da nije ! Daleko veci problem su fabrika plastike koje izbacuju cist otrov pravo u vodu.# Rezimiram : Mi smo Proklet Narod ,jedan drugom oci da povadimo kolikp se mrzimo I koliko smo ljubomorni .Protiv toga sam ! Da budemo ljudi iako smo Srbi !

    1. Pa hajde onada prijatelju da svi sazidamo po jednu kafanu u nekom nacionalnom parku i bog da nas vidi.

  5. a da se utvrdi poreklo novca od koga je sazidan objekat? i ko je stvarni vlasnik?

  6. Kakav krivicni postupak; ZASTO OBJEKAT VEC NIJE SRUSEN!!!!!!???????????

  7. Kako to da fantomi iz Sava Male nisu culi za ovaj slucaj pa otisli da sruse bespravno sagradjen objekat, kada vec dele „pravdu“, po recima predsednika drzave.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.