Krkobabić: Državna kasa je puna i sigurna a penzije redovne

Ostavite komentar


  1. Ovaj mora kad tad krivicno da odgovara zato sto je javno zastrasivao penzionere da nece dobiti penzije ako ne glasaju za SNS koaliciju. Ako zelimo normalnu zemlju to ne sme da prodje nekaznjeno.

    1. Hajde bre covece uzivaj u penziji i ne zanosi se vise,ne zaluduj ovaj narod vise.Pun budzet kaze Milan.Ok onda,a zasto se ne isplacuju subvencije za umaticena grla krava?Tebi je dobro na vlasti i opoziciji je dobro a narodu kako je???

  2. Pun je i tvoj džep od dobre penzije. Od skupštinske plate od upravnih odbora. Sina si udomio sa poslom za dobru državnu platu. Sram da bude dinastiju Krkobabić!

  3. Rekla mi je tašta „rekao Krkobabić Milan ako ne glasamo za Vučića,nećete dobiti penziju“. Plus je pozapošljavao na partijski plen,poštu svoje rodjake i svakoga i prepolovio uspešnu firmu. Dakel na sud…poštari ga jednostavno en podnose. Pa dokle???

  4. Ako je naslov tacan, nije mi onda jasno zasto se u Srbiji penzije ne isplacuju (uplacuju) prvog u mesecu, i to u celosti, kao u svim civilizovanim drzavama.

  5. Cvece cveta, ptice pevaju, penzije stizu, a penzioneri srecni i zadovoljni idu da ih pokupe na salteru i da se lepo ispricaju. Pricaju o sreci svojih unuka kojima od penzije kupuju sta god pozele. Idila…

  6. Ma koji licemer! Koliki porez taj licemer placa na imovinu? Pa AV je zahvaljujuci njegovoj partiji i nadprosecnoj inteligenciji, uspeo da otme pare penzionerima. Zasto nisu uzeli od tih silnih lopova koji su nelegalno stekli toliku imovinu, medju kojima je i doticni gospodin.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.