Krkobabić: Formiranje zaštitnih radionica u javnim preduzećima

Skup "Dometi socijalne ekonomije i socijalnog preduzetništva u Srbiji" u organizaciji Fondacije Fridrih Ebert

Ostavite komentar


  1. Pitam se da li Krkobabic zna nesto pametno da kaze a kamoli uradi.Sve sto on radi su pokusaji da opravda mesto ministra bez portfelja koje sudeci po njegovim sposobnostima ne zasluzuje.Fer je da se povuce i da sansu nekom mladjem,obrazovanijem i sposobnijem.

  2. Aman prestanite više da se bavite glupostima.Kakvo socijalno preduzetništvo,pa prelivanje novca prema ovoj kategoriji je moguće samo u zemljama čiji BDP je u najvećoj meri produkt industrijske proizvodnje.Srbiji treba novostvorena vrednost koju stvara industrija,a ne vrednosti koje stvara bankarski kapital jer je to prelivanje iz šupljeg u prazno,kao i ovo ludiranje sa socijalnim preduzetništvom.U današnje vreme kada je emisija novca na 1/3 BDP-a da bi se veštački održao kurs dinara,a NEOPHODNO je da najmanja razina emisije bude 50% BDP-a.i zbog nelikvidnosti svi(stanovništvo i posrnula privreda) gde će nego kod savremenih lihvara-bankara,doprinoseći time sve većem siromaštvu i propadanju.Fascinantna je želja za vlašću po cenu držanja sopstvenog naroda zatočenog u Potemkinovim selima,obećavajućiu kule i gradove,koji su samo ekonomska iluzija bar kada su ovi prostori u pitanju.
    ilan Krkobabić,čovek koji je više nedo u pristojnim godinama bar kada je životna dob u pitanju,kreira život srpskoj mladosti.Nije li to apsurd.Ne bar u Srbiji nije, jer ko do sada nije shvatio da je politika bar ovde unosan biznis,nikada to shvatiti neće.Matematika je uvek bila nedvosmisleno jasna,a to što Srbi žele da veruju da je 2+2=12 zaista je problem koji će rezultirati propašću.Svi mi bi smo morali znati da pored ušiju postoji i mozak na koji smo nažalost poodavno zaboravili.

  3. Čime je ovaj gospodin zaslužio ovoliku pažnju "Danas"-a? Još malo pa počinje i feljton o njemu.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.