Krkobabić: Iznos penzija treba da prati rast zarada

Ostavite komentar


  1. Poruke koje šalje ovaj čovek u ime penzionera su svilen gajtan za iste. Možda bi jedino neka čarolija ili kletva mogla da skloni ovog čoveka sa lažne političke smene i oslobode nas mitomanike koju prosipa bez stida.

  2. Ako se brinete za penzionere kao za poštare, onda su im penzije prevelike. SMANJUJ Vučiću…..

  3. Lepo molimo redakciju Danasa da nas poštedi ovakvih likova i njihovih izjava.Glavni akter kradja penzija u periodu od 4 godine postaje dušebrižnik pokradenih.Stvarno nema smisla osećam se kao Garac kada vidi Poparu.

    1. 1. Uslov za ulazak u vladu sa DS je bio povećanje penzija, uprkos krizi. Penzije su povećane, ubrzo ih pojela inflacija, penzionerima smanjena kupovna moć.
      2. U vladi sa SNS su podržali smanjenje penzija. Podržali su i smanjenje plata i na taj način umanjili penzije budućim penzionerima.
      Zaključak: Ovi sa zaštitom prava penzionera nemaju veze. Oni su samo dinastija za sisanje državnog budžeta.

  4. kada cdete prvo da vratite penzionerima ono sto ste im uzeli 2014.g. a onda mozemo da pricamo o pracenju plata i to kojih plata,vratite plate koje ste oteli 2014.g. koja nam je kupovna moc sada a koja je bila 2014.g. sram Vas bilo

  5. Samo nemoj ti da brineš o penzijama ko boga te molim.Pa vi Krkobabići ste najviše doprineli što smo mi penzioneri ovako bedni i jadni .

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.