Krkobabić: Mogućnost radnih akcija za obnovu sela

Ostavite komentar


  1. Dajte mu neku jabuku fa pojefe, jer alkohol
    zna da udari u glavu. Ovaj covek je slika i prilika Srbije kao Zemlje ULRO, ili Domanovicevog VODJE, ili radnje iz filma O POKOJNIKU SVE NAJLEPSE.
    Penzioner ministar se naprasno setio da vadi ugalj tamo gde rude niksd nije bilo. Krkobabic je slika i prilika nespisobne i zalutale vlasti, kojoj je neki dao da se malo poigra sa Srbijom.

    1. Njegov sin ce da ga zameni i nadam se da ce da bude bolji i od tate i od dede.Sin mu se dobro pokazao u PKS i redovno dolazi za platu.Sin je doktoriro gde i Sinisa i Nebojisa tako da je i obrazovan. Da im je neko reko da ce iz Kninski kamenjara doci u Beograd i drzati postu pa poljuprivredu Srbije niko nebi verovao al eto. Radne akcije veli e sto mu ne jave da je Tito umro a Staljin odavno se upokojio. Nadam se da ce sin biti pametniji od ovog ministra

  2. Prosto je – preselite penzionere na selo, naravno one koji hoce i mogu da rade na okucnicama i dajte im povisicu i pomoc za gajenje povrca i garantovan otkup sa normalnim a ne ucenjivackim cenama. Oslobodice se stanovi i kuce za mlade.
    A svim mladima koji hoce dati dugorocne povoljne kredite za agrar i pocetne novcane stimulacije za najam napustenih imanja.

  3. Ovaj postar je jos uvek ziv???
    Vucicev drugar mislim partijski.
    Sa njim sigurno srljamo u buducnost!!!

  4. Zanima me da li Krkobabić zna u kom veku živi.U Srbiji svako može biti ministar, mislim da će uskoro i Rističević postati ministar, što da ne , saobraćaja na primer ili zaposljavanja naprimer ili ……..

  5. Za primer, Krkobabic koji lansira ovaj projekt treba, motivacije radi, da se aktivno ukljuci u radnu akciju. To znci, pijuk, i lopatu u ruke pa zajedno sa ucesnicima na posao.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.