Krkobabić: Nacionalni Program za preporod sela Srbije

Ostavite komentar


  1. Draga gospodo, za pocetak ukinite Imleku mogucnost uvoza mleka u pravu sa evropskog trzista i automatski ce biti prinudjeni da kupuju sirovo mleko na domacem trzistu sto ce naravno dovesti do povecanja cene i širenja stocnog fonda

  2. Nisam siguran da bi Krkobabic bio sposoban da vodi malu zadrugu u nekom zabacenom planinskom selu a kamoli da brine o preporodu sela Srbije.Priznajem da jeste sposoban da me iznoseci neke svoje ideje slatko nasmeje pokazujuci da on nije prava osoba za realizaciju istih.Red je da navedeni gospodin najzad ode u zasluzenu penziju.

  3. Cega je ministar gosin Krkobabic od 03 juna 2020. ? Dokle sa tim laznim predstavljanjem u javnosti? Za to je zakonom predvidjeno do 3 godina zatvora.

  4. Za početak decentralizujte Srbiju stvaranjem novih opština od svih naselja većih od 2.000 stanovnika po ugledu na SVE evropske države kako bi se bar ta veća mesta spasila 8od dalje pljačke preko „zajedničkih opštinskih budžeta“ preko kojih gradovi(Pančevo,N.Sad,Zrenjanin,Sombor i drugi)ispunjavaju sredstva od poreza i doprinosa zajedno sa stanovništvom istih.
    Dali IKO u ovoj zemlji vidi tu pljačku i uništavanje i dali nas je stid Evrope i naših komšija.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.