Krkobabić: Nova infrastruktura u 100 sela Srbije

Ostavite komentar


  1. Jaooooo. SANU je napravio preko 200 radova kako obnoviti srpsko selo.

    Pa vi ste ga ubili podrzavajuci sisteme prosle i ovaj sad. Pustite ljude da vide svoje sanse u ta mesta kao i njihovi preci koji su se doselili.. apelujte na ministarstvo ekonomije malo vise da skine namete, škole i ambulante trebaju.. gde ste bili kad je cena maline oborena, jabuke, šljive… Zasto s srpski tartufi prodaju kao hrvatski i pritom nasi uzimaju manje od 5% a hrvati preko 95% od prodaje nasih tartufa?…….

    1. Zašto zagađene? Imaju kišnicu kao najjeftiniju i najzdraviju alternativu. Cela gercegovina je na tkz. Bistijerne podigle i deo poljoprivrede.

      Jel ti stvarno mislis da prodavnice ne mogu da vrse zdruzenu dostavu proizvoda u sela po porudzbini? Ili da deca mogu na kompjuter da zavrse osnovnu skolu jer nema prevoza do najblize skole…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.