Krkobabić: Pomoć penzionerima između pet i sedam hiljada

Ostavite komentar


  1. A deca da gladuju i da se nadaju da će radeći celog života u „pelenama“, jednog dana postati dementni infantilni i degenerisani penzioneri sa kojima je lako manipulisati kao „glasačkom teleadi“

  2. Jeli vazi jos ono saopstenje vase prevarantske Partije….ko ne glasa za…
    pitanje je dali ce biti Penzija,vasa subordinacija kod otimanja penzija
    Oduzima vam pravo da uopste se bavite Penzionerima

  3. Pomoc treba da dobiju svi penzioneri oni sa manjim primanjima ne znaci da su i siromasniji. Moj komsija poljoprivrednik prima 11000 penziju a moze da kupi pola NBG, Krivo mu sto ima malu penziju a kada mu kazem sto nije uplacivao 24.000 umesto 6000 u fond PIO / niko to ne brani/ kaze da nije lud da mu AV posle otme 25%. od penzije.

  4. Да ли се овај тип уопште за нешто пита, да ли неко стоји иза њега и ко? Кога ви купујете? Зашто не радите по закону? Овамо нас крадете са „добровољним“ одрицањем од дела пензије, а сада нас „купујете“ за цркавицу!? Рачунате само на неписмене и излапеле пензионере. Зар мислите да смо сви такви? Згадили сте ми се сви ви који мислите о нашем „бољем животу“ и о вашем златном добу! Вратите отето и по закону нам обрачунајте за ове три године, пораст трошкова живота и не треба нам никакво „повећање“ пензија, а ни милостиња да би гласали за вас!

  5. dodji da vidis moronu jel ima drzavu, p uveri se kad budes cekao na granici, nemoj da slusas djurica onoga koji ima oci ko zaba, kaže:

    samo o kojim penzionerima se radi, na primer moja majka prima penziju 11.000. a neki primaju 50.000. din sad jednako ce biti tretirani , ali nije fer, preko 30.000. din ne treba biti povecana penz. smo oni koji imaju ispod 20.000din. ako moze moja majka da zivi sa 11hiljada kako oni ne mog sa preko 30 hiljada, neka me neko ispravi ako gresim.

    1. Penzija nije socijana kategorija,vec mesecno vracanje u toku 40 godina
      uplacenog doprinosa u Fond PIO.

  6. da mi je samo znati ko glasa za vašu partiju koja umjesto da štiti penzionere ona ih ubeđuje da su oni iz patriotskih razloga dali saglasnost za smanjenje primanja koja im pripadaju po zakonu. neverovatna dvolicnost.

  7. Da nije ministar Milan Krkobabić pao s Marsa pa je izjavio da penzije moraju da budu sigurne i obračunate po jasnim pravilima. Da li on zna da je zakon o PIO usvojen krajem septembra, a sada on se pravi lud i želi da spasi penzionere, a spašava ih još od vremena od smrti njegovog oca Jovana. Pre bi se reklo da je njegova priča glupost i nenormalnost. Još nisu povećali penzije, obećanje je da će biti 10. novembra, a ovaj klipan od ministra već deli penzionerima jednokratnu pomoć, a nije pitao svog vođu..

  8. Hvala lepo ,dobro ce doci ,radila sam kao invalid 34 god. i penzija mi je samo 24000 sa SS na dobrom radnom mestu ali minimalnom uplatom obaveza preduzece nam je srozao prosek….

  9. Da su ostali žuti ni Srbije više ne bi bilo a ne penzije, a ovo sad mrziteljima nije dobro.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.