Krkobabić: Povratnici da ulažu u cvećarstvo, država će im pomoći

Ostavite komentar


  1. U sledećem izdanju „Danas“‘a: „Krkobabić: Svi da gajimo pamuk i pirinač. Ja mnogo volim sutlijaš i pamučne čarape.“ Nakon onog sjajnog predloga za kavijar i ovog za cveće, malo da se misli i na radničku klasu.

  2. …šta je sa ovim čovekom?
    uloži majstore ti svoje pare kad je sve tako dobro

  3. „Ovaj“ … kako stari … sve se više gubi !
    Koji „povratnici“ ? „Onih „400.000“ , što donesoše pandemiju ?

  4. Oj Srbijo medj’ šljivama.Krki je svaka reč ka u Njegoša!

  5. Pisana izjava, kazes?…. A drzava (mi) ovog „strucnjaka“ placamo koliko? 2-3 hiljade evra mesecno?…. E moja 2020-ta godino….

  6. Srbija nije Holandija da može da zasniva razvoj poljoprivrede na cveću. Umesto što uvoze beli luk iz Kine i paradajz iz Albanije i Makedonije mogli bi da se pozabave stimulisanjem proizvodnje hrane što je osnova poljoprivrede a i privrede malih zemalja.
    Nažalost imaćemo ovoliko gluposti sve dok ovi budu na vlasti.

  7. Podpr’dsenik ‘kikiriki, semenke“ koordinacionog tela za gubljenje vremena i potrosnju drzavnih para.

    1. Vi ste posebnaCVEĆKA,koja se brzo širi,zakorovi,pušta korenje duboko te živite od tuđe muke.Od Vaših savetai predloga samo vi imate vajdu. Pametni su naši mladi poljoprivednici, znaju onbolje od ikoga, ali im fali pomoći , a ne saveti raznih filozofa.

  8. da sopstvenu decu zbrinu u sopstvenim firmama, pa će doći do ulaganja povratnika.

  9. Gos-n Krkobabić porodično (deda, sin i unuk) imaju 3 kuće sa velikim okućnicama, koje su se pojavile u poslednjih 10-15 godina i imaju izrazito visoke ograde „na gluvo“ tj. idealne uslove za razv

  10. Gos-n Krkobabić porodično (deda, sin i unuk) imaju 3 kuće sa velikim okućnicama, koje su se pojavile u poslednjih 10-15 godina i imaju izrazito visoke ograde „na gluvo“ tj. idealne uslove za razvoj cvećarstva. Mogu da uključe i ženske članove domaćinstava.

  11. Krkobabic prestani da baljezgas.
    Tvoje baljezgas je je penzionere skupo kostalo. Sad idiote hoces ljude koji su teškom mulo zaradili nešto para da prevariš bagro fasisticka.

  12. Krkobabic je jedan od onih koji obavljaju funkciju koju po svojim sposobnostima ne zasluzuju i koji je kao i mnogi dobio bujnu mastu pred izbore.

  13. Ocigledno se penzioner Milan Krkobabic izgubio u svemiru pred izbore i poceo da prica bajke u koje svi oni koji pametno razmisljaju ne mogu da veruju.Ocigledno da Krkobabic ima bujnu mastu i ocigledno je da njegova bujna masta kako je navikao uvek lupa svasta.

  14. Kada je Milan Krkobabic u pitanju ocigledno je da pred izbore po onoj narodnoj, njegova masta lupa svasta.Obavlja funkciju koju po svojim sposobnostima ne zasluzuje i cesto se covek izgubi u svemiru.Ocigledno je da je da je umislio da je u Srbiji sve idealno i da samo fali da cvece da cveta a on da ga kao Crvenkapa bere.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.