Krkobabić: Treba garantovati cenu malina i strateških poljoprivrednih proizvoda

Ostavite komentar


  1. Ako se ne varam, kada se pojavio na političkoj sceni, pričalo se da je Krkobabić invalidski penzioner. Kako neko ko je dobio invalidsku penziju može izgeldati tako vitalno i može da se bavi politikom? Zar ne treba invalidskim penzionerima garantovati mirnu starost, bez trzavica koje donosi bilo kakvo radno mesto u javnom i privatnom sektoru?
    Zašto ministri i ostali funkcionieri javne uprave nemaju zagantorantovanu zabranu zbrinavanja familije u javnim preduzećima, javnom sektoru, javnoj upravi i pravosuđu? Lakše je to sprovesti od garantovane cene za poljoprivredne proizvode.

    1. O čemu pričamo? U Leskovcu mi duguju za višnju od prošle godine
      I nikom ništa.

  2. Idi u penziju jednom za svagda i prestani da promovises ove idiotske komunisticke ideje kada postoji slobodno trziste koje odredjuje cenu proizvoda na osnovu ponude i traznje

  3. Može li neko da objasni zasto se ovom coveku redovno isplacuje drzavana plata veca od 100.000 dinara i daje na raspolaganje novac namenjen poljoprivrednoj proizvodnji.
    Krkobabica, Nedimovica, Slavicu Djukic Dejanovic, Ruzica, poverenicu Brankicu Jankovic, Poverenika Marinovica i aktuelnog zastitnika gradjana, treba odmah otpustiti, jer njihov rad nije u nikakvoj funkciji, sem sto su cist trosak za Budzet Srbije.

  4. Ako cijena na tržištu bude manja ko će otkupljivačima pokriti gubitak ili kako natjerati otkuvljivače da plaćaju veću cijenu od prodajne?
    Ko normalan ovome liku vjeruje?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.