Krkobabić u Nišavskom upravnom okrugu

Ostavite komentar


  1. Pa gde je taj „ravnomeran regionalni razvoj“?
    Nema ga…a nije ni planiran…jer bi taj PLAN moralo da uradi Ministarstvo Krkobabića u koordinaciji sa svim drugim Ministarstvima a usvoji Narodna Skupština.
    Pa valjda nismo to očekivali od ovoga nazovi Ministra.

    1. Čovek je, između ostalog, penzioner. Ne ocekujete valjda od penzionera da rade?! Očekujete ozbiljnu analizu stanja u nišavskom okrugu od ministra bez portfelja? Pitajte Krku koliko staračkih seoskih domaćinstava ima u nišavskom okrugu, a koliko radno sposobnih i neće moći da da informaciju. Da bi pokrenuo poljoprivrednu proizvodnju mora da imaš sa kim, a treba ti i plodna zemlja, jer nisu svi poljoprivrednici oko morave ili u vojvodini. Za organizaciju bilo kog posla potrebno je znanje. Negde na jugu je isplativije uložiti u zanatlije nego u poljoprivredu, a ima i delova u kojima bi ozbiljno ulaganje bilo isplativo, ali za procenu su potrbni odgovorni ljudi, a ne oni koji vole ministarsku fotelju.

  2. Pre tri godine, na mesto potpredsednika Privredne komore Beograda, postavio je svog sina. Klinac je tada imao 21 ili 22 godine i navodno završen neki mindžament – privatni fakultet. Plata mu je oko 200.000,00 dinara. Nije imao ni dana radnog iskustva, naročito ne u privredi. Klinac još uvek radi, sa istom platom, a na posao ne dolazi. Svaka čast, to je nova politička i privredna nada Srbije.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.