Krkobabić: Za zadruge 25 miliona evra

Ostavite komentar


  1. Krkobabicev bioloski sat ubrzano radi pa zato verujem da nece nista pametno uraditi da bi opravdao mesto ministra bez portfelja koje ne zasluzuje.Sumnjam u njegove sposobnosti da vodi neku zadrugu u nekom zabacenom selu u Srbiji a kamoli da uspesno obavlja funkciju ministra bez portfelja.

  2. Na delu je još jedna podvala sa pozicije državno planske ekonomije, čiji je cilj politički marketing i podela bespovratnih sredstava privilegovanim i odabranim, sa velikim sredstvima i minimalnim efektom na razvoj sela, poljoprivrede i posebno zadrugarstva. Srpsko selo je i dalje društveno marginalna sredina .Poljoprivreda u stanju hronicne iscrpljenosti i bez integrativnog i multifunkcionalnog pristupa oporavku i razvoju. Zadrugarstvo počiva na istoriskom podsećanju, divljenju njegove brojnosti i uspešnosti u svetu, na administrativnoj ““““eutanaziji ““““ 736 od ukupno 1934 zemljoradničke zadruge u Srbiji , i gde je poverenje potencijalnih zadrugara u principe modernog zadrugarstva veoma nisko. Umesto neophodne nove ruralne, agrarne i socijalne reforme i politike, nama se nude palijativne mere sa problematičnim namerama i ishodima.

  3. Ne bih umela da objasnim ali dinastiji Krkobabic bas nista ne verujem, i mislim da sve sto rade, rade u sopstvenom interesu.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.