Kroz Prokop dnevno 195 vozova

Ostavite komentar


  1. A koliko jedinica gradskog saobraćaja će biti na raspolaganju tim putnicima? I kako će se ti puznici snaći da se izvuku iz tog ćorsokaka koji je namenjen da bude saobraćjni pupak Beograda?

    1. Prijatelju, stara stanica je bila k’o kraj sveta, k’o da ne postoji dalje. Prolazne stanice su pun pogodak a prilazna infra struktura će se polako uraditi…

      1. Prijatelju, reč „infrastruktura“ se piše zajedno. Morali bi zapovednici bot-brigada da vas opreme bar nekim pravopisom. Drugo, ako je tebi centar grada kraj sveta, onda ne znam gde si odrastao. A to da li si video Budimpeštu ili Beč i njihove stanice, ne moram ni da te pitam.

      2. Prvo je trebalo da se uradi ‘infra strruktura’, pa onda da se pusti stanica u rad!

      1. Znate li da se sada više ne kaže TELEPORT, nego TELEPROMPT? Bar je tako jedan stručnjak poslanik dao do znanja.

  2. @braka
    Ne gospodine ili druze Braka, stara stanica nije bila kraj sveta vec pocetak sveta za nas Beogradjane. Odatle se kretalo na Jadransko more, u mnoge zemlje Evrope. Ova sad tkz. stanica Beograd-Centar, iliti „famozni“ Prokop, koja je, sto rece jedan komentator, zamisljena da bude saobracajni pupak, ustvari obrnuti pupak, rupa, jama,jaruga. A sto se tice prilazne infrastrukture,koja je jos stvar na dugackom stapu, s obzirom kako se radi u zemlji Srbiji i sada vec dugih sest godina pod vlascu ovih, nek je graditeljima iste Bog u pomoci.

    Postovanje Redakciji Danasa

  3. A gde je slika te nove stanice? Ovaj novi voz nije nova stanica. I koji autobusi idu tamo uopste?

  4. Botovi neka iskoriste svoj klik, i umesto dislike dugmeta bolje neka mi objasne kako da dodjem do stanice! Ozbiljno pitam, treba da putujem za Novi Sad, ne znam ni gde je stanica, ni kako da dodjem do nje! Hajde botovi, budire malo od koristi!

  5. A mislim da ni botovi ne znaju gde je stanica, samo znaju da je u pitanju ‘prava stvar’!

  6. Da li važi vozna karta i za Bg voz onda možda ima smisla ta žel.stanica

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.