Kuda će ići auto-put do Zrenjanina?

Posle najave ministarke saobraćaja Zorane Mihajlović da se neće graditi saobraćajnica preko zemljišta Al Dahre

Ostavite komentar


    1. Ovaj komentar je izuzetno pametan.Čoveče ako nemaš ništa pametnije da napišeš,bolje da ne pišeš.Oćeš li se ti telep….kada kreneš za Grčku da im ostaviš parice ili ćeš ići autoputem,a pljuvati ovu vlast,pa šta bre hoćeš vidi koliko se puteva i gradi i planira ove godine da započne,šta tu nije u redu,čemu ta tvoja opaska…

        1. Znali su oni vrlo dobro da će graditi auto put i pre prodaje PKB-a i isto tako su znali da će od ponovnoe kupovine tog zemljišta ponovo i da se ugrade i napune svoje račune!

      1. Sta nije uredu sa gradnjom
        puteva!?
        Gosp. bot svi ti putevi, mostovi itd. se grade putem
        debelih kredita koje ce neko
        morati da vrati!?
        Padamo u duznicko ropstvo!

      2. Pitanje je da li su ti putevi rentabilni i hoće li sami sebe otplatiti.Ko će vraćati te kredite . Grci su napravili puteve sa po tri vozne trake plus zaustavna pa su u špicu sezone slabo opterećeni , a kamo li van sezone.Sad muku muče sa kreditima koje su uzeli za puteve , pruge , trajekte ..

    2. Ma prodace „arapi“ nama prolaz za par puta visu cenu nego sto su platili za PKB. Onda ce pored puta poceti da prave zgrade i hale za izdavanje i zabavne parkove za sticanje lakog kesa. Od nase gluposti obezbedice oni i cukununucice i siru familiju u vise generacija. Mislim „arapi“.

  1. „Znamo kuda neće, ali ne i kuda će ići budući auto-put od Beograda do Zrenjanina“
    ZNA SE, NEĆE NI IĆI!!!
    KO I DO SADA „KROZ BANAT“
    Usput, „opravili prugu“ do Orlovata, od Pančeva, a, ukinuli voz Pančevo-Zrenjanin i međunarodne vozove između Beograda i N. Sada, na „4 godine“!!!???
    Pa, Evropa će zaboraviti, za to vreme, na taj pravac!!!
    Halo!!!
    Ko koga ovde…!!!???
    Prekor iz Banata!

  2. Nema potrebe da se žuri sa putnom mrežom. Prvo ding-dong i ping-pong neka pokažu Studiju o uticaju na životnu sredini! A što se puta tiče, predlaže da bude na sprat i da koristi postojeću trasu. Donje trake ka Beogradu, gornje iz Beograda, a može i da se menja na pr. od ponedeljka do petka ovako a vikendom obrnuto.

  3. Pogledajte malo kako je bilo do sada. Kad god su rekli da nesto sigurno nece biti ispostavi se da ce bas tako biti, uvek kontra od onoga sto kazu. Vodeci se takvim iskustvom, upravo tu ce i proci.

  4. Samo gledajte gde bagra kupuje zemljište za sitne pare – e tuda će ići

  5. Sta reci ….Samo znam kada budu otisli s vlasti ..sve ce da se vrati i ponisti na prvobitno stanje i PKB i Beograd na Vodi i Stanica Zeleznicka i Trg Republike i Slavija … Popravka ce skupo da kosta Gradjani ne dajte ste

  6. Nadam se da će doživotno robijati odgovorni za prodaju zemljišta.
    Kakvi idiotski zločinci?
    Ne postoji iole pametan čovek koji od PKB nebi napravio uspešnu firmu! Zašto onda prodaja?

  7. Što se tiče MIhajlovićke,hvala Bogu da onaj Mrka kojji šet pevaljku,koji je govorio da mi penzosi možemo da kupimo za 5.ooo kurton,koji pored rodjene žene šeta i vodi na koncerte pevaljku,samo kada se sklonio da ga više ne gledamo.Ako vi zrenjaninci budete gradi koji niste sposobni da napravite fabriku vode,samo se skloniter i ostavit onima koji znaju da rade…

  8. A vetovatno ce ici, ali cemo morati Arapima da platimo koliko budu hteli….Samo u zemlji Smrdiji, bice malo zatvorskih kapaciteta za ekipu Zlatoustog Pinokia.

    1. toliko lepih reči o robovskomsistemu kolonizacije stranim investicijama, u koji smo ušli sa parolama „EU bezalternativa“ 5.10…..gde si bio pre 10 godina kada sam upozoravao na ovo? ostavio mozak na polici…? eeee, naknadna pameti…..sada ti je država kriva, a ti si sigurno među prvima vrištao da hoćeš „EU bezalternativu“. Zato začepi i uživaj, UPRAVO SI OVO HTEO!!!

    2. Mislim da nema gorih ljudi od tzv. drugosrbijanaca kojima smeta sve ono što nije baš po njihovom nahođenju i tako već godinama ma koja vlast bila aktuelna, leva ni desna. Srbija vam ništa nije kriva za sopstvenu impotenciju. Ako vam ovo smrdi, izvolite idite tamo gde vam je ‘miomirisno’, ja sam musliman a ipak ne želim da vređam ime zemlje u kojoj živim.Zemlja je ono što smo mi sami, ja ne smrdim a za Vas nisam siguran.

  9. Ove štetočine neće sa vlasti dok potpuno sve ne unište i ne rasprodaju budzašto.

  10. Što ga vi Veliki stručnjaci za kritiku ne napraviste pa da se sada vozimo vašim auto putem.

  11. Znam da nije moje da se mešam ali…
    Bojim se da gubite iz vida važan detalj: leteći automobili!

  12. А што не исокопају тунел испод Ал Ахре?

    1. Ovo je ubedljivo najbolja ideja do sada.

      Što se autoputa tiče, on je politička šarena laža. Nažalost, neće se graditi sigurno još 10 godina jer realno nema ni para.

      Nadam se da će lažovi biti kažnjeni na sledećim izborima.

  13. Ko jos u svetu pridaje zemlju,vodu i druge prirodne resutse.Kako ova vlada moze sve to da prodaje kao da je sve to njihova imovina.Pa ako ste prodali gde su naši novci?Obznaniti sve ugovore…

  14. A koji ce moj (auto)put ZA Zrenjanin ??? Nama treba put IZ Zrenjanina,jer se i moj grad kao i Srbija,prazni ubrzano !!

  15. U pustinji 1 km košta pola do 1 million EUR, a u vojvođanskpj ravnici ispada 6-7 mil EUR. Čijem bratu ide razlika od 5-6 mil po km?

  16. Dobro je da niste napisali „kude ce ici ..“ zapravo pravilno je gde ce prolaziti jer autoput nigde ne ide, stoji na svom mestu..

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.