Promene u cenovniku Srbijavoza: Kupovina karte u vozu značajno skuplja, za onlajn kupovinu veći popust 1foto (BETAPHOTO/EXIT Press/Boško Bunuševac)

Srbijavoz saopštio je danas da će od 1. septembra ove godine putnici koji budu kupovali karte preko mobilne aplikacije moći da ostvare popust od 10 odsto, umesto dosadašnjih pet odsto, kao i da se uvodi fiksna naknada za kupovinu karata u vozu koja će iznositi dodatnih 500 dinara.

Kako se navodi, naknada za kupovinu karata u vozu uvodi se u cilju efikasnijeg upravljanja kapacitetima i obezbeđivanja maksimalnog komfora za putnike.

Srbijavoz pozvao je putnike da karte obezbede pre ulaska u voz kako ne bi snosili dodatne troškove za izdavanje karte tokom vožnje.

Svi putnici koji su karte kupili preko mobilne aplikacije već od ovog meseca dobijaju puš notifikacije sa obaveštenjima o eventualnim odstupanjima od planiranog reda vožnje u polasku, kao i tokom vožnje.

Do kraja avgusta putnici će moći da koriste i 23 nova kartomata koji će raditi 24 časa na stanicama širom Srbije, a još 35 kartomata biće instalirano do kraja godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari