Kuvarica, tašta svedoka saradnika, uložila milione u zgradu

* Zvanični vlasnici investitora firme Ruslan plus su Smilja R. koja je život provela kao kuvarica u Švajcarskoj, i jedna firma bez svog predstavnika u upravljačkoj strukturi * Niko u državi ne ispituje poreklo novca * Nadležni nisu podneli krivične prijave, kako je predviđeno zakonom
Firma tazbine Nebojše Joksovića iz Šarićevog procesa podiže objekat bez dozvole na Čukarici

Ostavite komentar


  1. Resenja inspekcije sluze samo za to da ONI sa sebe speru odgovornost! Zato sto oni kojima se MOZE, uvek na kraju zavrse posao. Pa je tako objekat kome je zabranjena gradnja jos 2008.god prosle godine u maju poceo da RASTE. Iako u resenju pise da treba da srusi bar dva sprata, niko nije intervenisao. Zgradurina je zavrsena i na njoj visi ogromna svetleca reklama (za koju je 6.7. doneo resenje da bude uklonjena). I na njoj pise da je to HOTEL! Niko da odgovori, KO je dao dozvolu da se u ovom objektu otvori hotel.

  2. Ima i jedna specijalna mama ,pemMZionerka,što je od,ušteđene ,,peMZzije,,sagradila i hotelčić,,a nije,vazduplohovnog, nivoja.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.