Kvartalna novčana pomoć u iznosu od 5.000 dinara

Srpska liga podržava predlog o uvođenju takozvane 13. penzije za penzionere sa najnižim primanjima

Ostavite komentar


  1. ovo me odseca na africki tip vladanja. Bongo, nekadasnji dozivotni predsednik drzave Gabon, je pred izbore delio besplatne majce gradjanima i dobijao isbore sa 99% glasova. Slicnu formulu sadasnji vladar Srbije sprovodi vec godinama garniranu sa "moronskom " licnom propagandom koja proizvodi muku i povrasanje sa prolivom kod iole normalnog gradjanina. Takve budalastine i lazi nismo slusali ni od najzadrtijih "komunjara" tokom tog tzv "mraka". Takvo pranje mozga ne vide ova nacija do sada.

  2. Tako treba.Nahranite ove beogradske jadnike pred prestonicke izbore izbore, a vi ostali nadajte se i parlamentarnim, sto cesce….
    Potrebno je sto vise krkobabica da vode ovu zemlju.Neka deca idu u inostranstvo, ona ionako ne glasaju za vladajucu sektu…

  3. Pa da, beogradski penzioneri imaju povećane troškove. Tu su kulturne manifestacije, treba novo odelo za odlazak na Kolarac, pa troškovi taksi-prevoza i još mnogo toga.
    Ako beogradski penzioner živi u zgradi sa više stanara, mora da deli troškove grejanja i drugih komunalija, dok neko ko živi u kući može grejanje i da ugasi. Detaljnija analiza bi pokazala da tih dodatnih pet hiljada beogradskom penzioneru može izuzetno da popravi kvalitet života, dok je nekome u unutrašnjosti taj novac sasvim nepotreban.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.