Lasta bez kredita za oporavak poslovanja, jer ga stopira ministar Mali?

Ostavite komentar


  1. Tako npr nedavno je na Lastinom busu skoro otpao zadnji točak 50km od Zagreba na redovnoj liniji BGD-Poreč i tek nakon 5 sati stajanja po suncu na auto putu krenuli smo dalje.

  2. Ne postoji ni jedan razlog da Lasta ostane drzavno preduzeće . Privatizacija i idemo dalje . Isto važi i za GSB i sva druga transportna preduzeća .

  3. Ne postoji ni jedan jedinibrazlog da preduzeće Lasta ne ostane državno preduzeće..
    .. Sem razloga nad razlozima – pohlepe „privatnika“, čitaj: SNS vrhuške.
    Jasno je o čemu se radi i pre nego što se saznalo da je Mali stopirao odobrenje kredita za oporavak preduzeća.

  4. Naši ljudi dignu glas da su pokradeni kad bez gaća ostanu! Do tada sve vreme veruju da ih skidaju da bi se nešto drugo desilo. Iako su skinuli a nisu ni vratili i kaput, i džemper i košulju i potkosulju i pantalone i kaiš! Kad ostadoše u gaćama pravo u novine! E, sad ovi drugi, ako procene da baš nije korisno možda nešto vrate. Ali retko. Kažu tržište! Samo ne kažu ko ga kontroliše.

  5. Ne dajte Lastu mangupima. To je vaše. Ako treba radnici da je otkupe.

  6. U slicnoj situaciji je i firma zeleznicki integralni trasport koji neprima platu prevoz i nema socijalno 7 meseci

  7. kada bi samo 10% napora i političke volje uložila država da uzdigne Lastu kao što je Strelu iz Obrenovca vlasnika Miše Nikolića kuma Darka Glišića Lasta bi se oporavila,nego se pakuju tenderi(potez 600,700…itd) za njih jer im oni plaćaju ,,kulturan“ reket i dele zaradu,ok shvatam došlo njihovih 5 minuta i uzimaj koliko možeš,ali neuništavaj Lastu,GSP,dovode vozače iz Indije da im voze za dzabe samo da bi što više strpali para u dzep a naše teraju da idu u inostranstvo,a gde su ti Lastini sindikalci do sad,uzela Strela potez 860 niko ništa da uradi,nego sad kad im zavrću ,,česmu“ setili se da Lasta postoji,u sred nemaštine u Lasti oni pre neki dan prave sportske igre na moru okreću volove na ražnju bahate se

  8. Држава не треба да буде власник тих предузећа и да пере лову!

Ostavite komentar


Ekonomija

Poljoprivrednik Veljković: Pritisak BIA na seljake je ogroman 10

Poljoprivrednik Veljković: Pritisak BIA na seljake je ogroman

Pritisak Bezbedosno informativne agencije (BIA) na seljake je ogroman i nezabeležen od 1945. godine, kada su komunisti došli na vlast i počeli obračun s političkim i ideološkim neistomišljenicima, rekao je danas FoNetu Predrag Veljković iz Udruženja proizvođača mleka i stočara Šumadije i Pomoravlja.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.