Legalna prodaja kanabisa ide lošije nego što se očekivalo

Ostavite komentar


  1. Postoji nesto sto zovu lojalnost, a nju smo zasluzili sto kvalitetom, tacnoscu, ozbiljnim pristupom, pravim cenama i nedostatkom pohlepe. Ne moze neko ko veze nema sa pricom samo da upadne u kult proizvodom koji je preskup (vecina ljudi nije spremna da na kanabis placa porez nakon svega sto smo preziveli zbog istog) , sumnjivog porekla i nacina proizvodnje. Jos je nade ostalo u ljudima.

  2. Korolija group-takodje ima smetnje u produkciji,uprkos subvencijama drzave Srbije…??

  3. Naucite ovo danas: svako ko trazi legalizaciju necega je ili totalna budala ili piun sistema koji vam nista dobro ne zeli osim da vas uskrati za samostalnost.
    Koju rec trazimo?
    „Dekriminalizacija“, da monstantove uljane figure ne bacaju senku na nase zivote pune egzistencijalnih strahova.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.