Leks specijalis za jeftine stanove?

Ostavite komentar


  1. a dal ce biti smrdljive kao sto su pravili i ul.Mileve Maric? I naravno niko ne odgovara za tako ogromnu gresku a sve to o trosku poreskih obveznika!

  2. Vlada je osetila opasnost od Vojnog i Policijskog sindikata koji su se ujedinili i zato su potrčali da im daju malo šargarepe, ali u principu samo treba gradjevinsku mafiju koju podržava baš ta vlast da procesuiraju i jednostavno otvore tržište i cena bi odmah i pala na taj nivo, jer susedna Mađarska koja je uređenija zemlja nema ni približno te cene. Korumpirana gradska vlast diže cene, jer drži sve sa građevinskom mafijom u Beogradu, a vlast je u tome.

  3. Vojska policija bezbednost ….oni ne migu da rese stambeno pitanje pa njima subvencijonisane cwne.Mi ostala sirotinja mozemo da platimo i nama po trzisnim cenama. Mora da ae postane prof. Vojnik na 6 meseci kupi se gajba i onda cao.

  4. Za leks specijalis prvi put sam čuo u vreme Milosevica. Ne secam se koliko često se koristila kasnije ova pravna smicalica ali mi se čini da je svaka vlast nedugo posle posezanja za ovakvim pravnim voluntarizmom odlazila.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.