Leoni od februara najveći industrijski poslodavac u Srbiji

Direktori Leonija u Nišu

Ostavite komentar


  1. Leoni je dobar primer nemackog kapitala pameto dovedenog u Srbiju. Nadam se da ce jos neki ovakav gigant doci kod nas.

    1. Da li ste vi botovi stvarni, kako je moguce da svi imate tako iste i tako glupe komentare. Jel su vec svi oni sa imalo mozga dobili „drzavni poso“, pa samo vi jadni ostali u nadi da se i bez mozga negde ugajbite

  2. Zalazemo se za sve veci broj stranih investicija, koje bi za posledicu imale otvaranje novih radnih mesta i smanjenje stope nezaposlenosti.

  3. Novih radnih mesta je svakim danom sve više, stopa nezaposlenosti sve manja – mislim da se to zove uspešno ostvarivanje planova i ciljeva.

  4. To je prava stvar i tim putem treba da krenu sve firme koje dodju u Srbiju! Obostrani interes tih kompanija, nase zemlje a najvise zaposlenim radnicima i samom narodu!

  5. Nemacka je zemlja sa najvecim brojem investicija u Srbiji, sto bi znacilo da pospesuje nas ekonomski oporavak i ogroman razvitak privrede .

  6. Nemci a i drugi investitori u Srbiji vide prednosti u odnosu na druge zemlje u okruženju. Verujem da će se protekom vremena poboljšati i uslovi poslovanja i zarade zaposlenih.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.